Fujitsu handydrive 320GB förmåner
Dator > Fujitsu handydrive 320GB förmåner

 • Fujitsu handydrive 320GB förmåner


 • Du behöver:
  datormikrofon
  . Datorhögtalare.

  Den HandyDrive serie av portabla, externa hårddiskar från Fujitsu kombinerar många populära funktioner. De finns i en mängd olika lagringskapacitet, allt från 160 GB (gigabyte) till 500 GB. Den 320-GB-modellen kombinerar hög lagringskapacitet med högre hastighet än 400 -. Och 500-GB-modellerna, och det är ett prisvärt alternativ om du söker en säker, effektiv extern hårddisk

  bästa kombination av hastighet och lagring kapacitet i ett HandyDrive

  320-gigabytes HandyDrive snurrar med en hastighet av 5. 400 varv per minut (rpm). Denna hastighet är en betydande förbättring jämfört med större kapacitet HandyDrives, som bara snurra på 4200 rpm. Den högre varv per minut gör att data kan läsas från frekvensomriktaren med högre hastighet. Detta ökar den totala prestandan för enheten. Även om det finns andra HandyDrive modeller med jämförbara hastigheter, är deras lagringskapacitet lägre än 320-gigabyte-modellen.

  Portabilitet och kompatibilitet

  HandyDrive är liten och lätt nog att bära i fickan, och det kräver bara en USB-anslutning som dess strömkälla. Frekvensomriktaren är kompatibel med USB 2. 0 och USB 1. 1-portar, så det kan drivas med äldre bärbara datorer såväl som nyare elektronik. Den är kompatibel med Mac OS X 10. 1 och senare operativsystem, liksom flera versioner av Windows. Dessa inkluderar Windows Vista, Windows XP, Windows 2000 Professional och Windows Me. En översyn vid Rapporten undersöker också listor Linux som ett kompatibelt operativsystem.

  Pris

  HandyDrive grundläggande design och enkelhet att kunna nå ett lägre pris punkt än jämförbara externa hårddiskar. CNET uppskattar enhetens kostnader, när nya, cirka 26 cent per gigabyte. Detta pris uppnås genom att lämna ut några av de mer avancerade funktioner som finns i liknande externa enheter, t. ex. en robust stil för skydd när du reser. Designen är mycket grundläggande, och färger är begränsad, till skillnad från vissa konkurrerande tillverkares enheter.

  Medföljande programvara

  HandyDrive säljs ny med hela versioner av flera användbara program för att effektivisera sin användning med din dator. Dessa program kan du lösenordsskydda och säkerhetskopiera dina data. Ett annat medföljande program låter dig säkerhetskopiera dina data till flera datorer på en gång och att schemalägga automatiska säkerhetskopieringar. Denna programvara har också möjlighet att dölja känsliga uppgifter inom din backup bilder för att skydda den från utomstående.


Previous:nothing Next:hur du tar bort ett system återhämta partition

Relaterade artiklar


 • Archos 5 specifikationer
 • Hur krympa en dataskiva dvd
 • hur man återställer bläcknivån i en Lexmark X7170 patron
 • hur man får in BIOS på lenovo x200
 • hur man gör en extern batteri för bärbar dator
 • vad är en DB25-kabel?
 • Hur att låsa upp en lösenordsskyddad microSD
 • hur du tar bort bakstycket från 1916 acer bildskärmen
 • DET BÄSTA 20 "monitorer
 • hur du uppdaterar BIOS när Windows startar inte