Dator > rekommenderade trådlösa skrivare

 • rekommenderade trådlösa skrivare


 • Du behöver:
  satellitmottagare
  . Koaxialkabel.

  Trådlösa skrivare ger bekvämlighet för ett hushåll, företag eller annan plats som har stor efterfrågan på skriva ut dokument. Standard skrivare kräver användare att överföra dokumentet till datorn som är ansluten till skrivaren. Med en trådlös skrivare kan du skriva ut från den egna datorn, vilket sparar tid och huvudvärk.

  Kodak ESP 7250 Allt-i-ett-skrivare

  Kodaks trådlösa skrivare kan du skriva ut dokument trådlöst via ett trådlöst nätverk. Det är en "allt-i-ett" skrivare som kopierar och skannar dokument samt bilder. Denna modell saknar faxfunktionen. Förutom att skriva ut i ett trådlöst nätverk via en dator, skriver ESP 7250 från trådlösa-aktiverade BlackBerry eller iPhone mobila enheter, iPod Touch och IPAD med Kodaks Pic Flick ansökan. Du kan också skriva ut från alla Bluetooth-enheter, om du köper en Bluetooth-gränssnitt, som säljs separat för omkring $ 50. Kodak säljs för ungefär $ 116 till $ 200, från och med 2010.

  Canon Pixma MG8120 Wireless Photo Allt-i-ett-skrivare

  Om du skriver ut foton mer än dokument, Canon Pixma MG8120 trådlös fotoskrivare med allt-i-ett Skrivaren kan passa dina behov. Skrivaren kan skanna och skriva ut från diabilder och negativ film, där du kan få bevis direkt från skrivaren. Dessutom, skriver Canon egna bilder från HD-filmklipp tagna från en kamera. Skrivaren använder ett trådlöst nätverk. Den MG8120 stöder inte faxning. Canon kostar ca $ 257 till $ 320, från och med 2010.

  HP LaserJet Pro P1102w

  Den lilla, men snabbt, skriver LaserJet-skrivare från Hewlett-Packard använder ett trådlöst nätverk. En av de billigaste trådlösa skrivare på marknaden, skriver P1102w dokument av hög kvalitet. Kommer dock små papperskapacitet tvinga dig att fylla på pappersfacket några gånger i veckan om du ständigt skriver ut. Skrivaren är rekommenderad på grund av sin snabbhet, ringa storlek och kvalitet på tryck. Denna modell är lämplig för användare som vill ha en enkel, billig skrivare som skriver ut dokument väl. Med HP säljs för ungefär $ 105 till $ 273, från och med 2010.

  Brother MFC-9320CW

  Denna trådlösa skrivare från Brother uppfyller kraven för användare som behöver en skrivare som kan göra allt. Modellen skriver ut, kopierar, skannar och faxar. Den har hög kvalitet färggrafik vid utskrift. Förutom att arbeta i ett trådlöst nätverk, kan skrivaren anslutas via en Ethernet-kabel. Förutom sin höga prislapp, är den enda negativa sidan av skrivaren inte kan hålla en stor mängd papper på en gång, så att du måste fylla på med papper oftare än du kanske föredrar. Men för en stor trådlös skrivare som utför flera uppgifter, bland annat högkvalitativ färgutskrifter på ett snabbt sätt, gör den här skrivaren upp för en nackdel. Brother kostar ca $ 377 till $ 555, från och med 2010.


Previous:nothing Next:Vilka är fördelarna med tredje part backuper?

Relaterade artiklar


 • Logitech QuickCam Communicate mp specifikationer
 • funktioner i Daewoo cpc7400s
 • Skillnaderna mellan en billig varumärke & ett dyrt märke dator
 • hur du ändrar färgen för en Canon PIXMA MP150 allt-i-ett
 • listor med e-läsare hårdvara
 • kan du uppgradera Acer Aspire?
 • VGN fj170 specifikationer
 • att skriva ut på 3,5 x 3,5 foto i en Epson Artisan
 • hur man beräknar AMD-processor hastighet
 • hur man öppnar en Lenovo ThinkPad fall