Dator > hur du ställer in Linksys NAS 200

 • hur du ställer in Linksys NAS 200


 • Linksys division inom Cisco producerar flera rader av datautrustning i hemmet eller företaget. Linksys NAS 200 Network Storage enhet är en av dessa produkter, och det kan användas för att spara alla typer av filer på ett stort lagringssystem. Dessa filer kan sedan nås av många datorer anslutna via ett nätverk. Oavsett om du sparar mediefiler på ett hemmanätverk eller dokument om en arbetsplan nätverk, inrättandet av Linksys NAS 200 tillåter vem som helst på nätet för att spara och komma åt filer med lätthet

  Du behöver:.
  Network.
  Dator.
  Linksys NAS 200.


  1.
  Sätt i installationsskivan som följde med Linksys NAS 200 Network Storage enhet till en dator som är ansluten till nätverket du vill tilldela enheten. Håll enheten Network Storage urkopplad tills du installera programvaran. Följ instruktionerna på skärmen för att slutföra installationen. Under installationen, kommer alla data på hårddisken på den dator du använder utgå. Säkerhetskopiera alla data du vill behålla innan du börjar installationen.
  2.
  Anslut en Ethernet-kabel till porten på Lynksys NAS 200 nätverkslagringssystemet när du uppmanas att under programvarans-installationen. Anslut den andra änden av Ethernet-kabeln till en öppen port på routern som styr ditt nätverk. Anslut strömkabeln som följde med enheten på baksidan av nätet förrådet anslut sedan den andra änden till ett vägguttag. Slå på enheten med hjälp av "Power"-knappen.
  3.
  Vänta på nätet förvaringsenheten att starta upp. Vänta tills två pip att visa att enheten är på och redo att arbeta. När detta händer, klicka på "Nästa" på installationsguiden för att fortsätta processen. Guiden kommer automatiskt att söka för Linksys NAS 200-systemet, och när den hittar det, visas det som en möjlighet att ställa upp på skärmen. Klicka på Linksys NAS 200 och klicka sedan på "Nästa". På nästa skärm, ange ett namn för enheten som kommer att visas på andra datorer på nätverket och klicka på "Nästa". På nästa skärm väljer du "automatiskt erhålla en IP-adress" och klicka på "Nästa" igen. På nästa skärm klickar du på "Nästa". Klicka på "Spara" för att spara inställningarna.
  4.
  På nästa skärm klickar du på "Set-up dator"-knappen. Detta gör att du kan ställa in varje dator för att läsa enhet för nätverkslagring. Välj enhetsbeteckningen du vill tilldela till Linksys NAS 200, klicka sedan på "Nästa". Följ anvisningarna på skärmen för att ställa in enheten med datorn. När du är klar, sätt in installationsskivan på varje dator du vill använda med enheten och följ installationsguiden instruktioner.


Previous:nothing Next:hur man identifierar portar på en Mac G4 m5183

Relaterade artiklar


 • kompatibel ebooks för Sony Reader
 • hur man byter ett batteri på en Dell moderkort
 • hur du tar bort en Toshiba 1900 tangentbord
 • vanliga fel på en LCD
 • hur man installerar en Epson 777
 • hur du tar bort vax från datorskärmar
 • Hur konvertera en USB-skrivare till LAN
 • DDR 333 laptop RAM specifikationer
 • HP Mini 2140 notebook pc specifikationer
 • Hur du tar av bakstycket från IBM T43