Dator > de billigaste Logitech Cordless möss

 • de billigaste Logitech Cordless möss


 • Du behöver:
  uppsättning precisionsmejslar
  . Tvättsprit.
  Bomullspinnar.
  Nya tangentbord.

  Logitech Cordless möss använder radiovågor för att kommunicera dina musrörelser till en mottagare ansluten till datorns USB-port, istället för att använda en sladd. Trådlösa möss flexibilitet i rörelse, eftersom du kan använda musen var du vill. Det finns många typer av Logitech Cordless möss med ett brett prisklass, från enkla möss till komplexa möss med fler knappar och unik design.

  Logitech V220

  Logitech V220 är för närvarande den billigaste Logitech Cordless Optical Mouse (från oktober 2010). Den här musen har en ergonomisk design som är täckt av en halkfri gummi. Det V220 tillåter sida till sida rullning med hjälp av knappen slipskivan. Den använder också det intelligenta systemet batterihantering, som tillfälligt stänger av musen när den inte används. Logitech V220 använder ett AA-batteri och du kan lagra minimottagare i musen själv under transport.

  Logitech M305

  Logitech M305 trådlösa musen är en mycket grundläggande trådlös optisk mus finns i en mängd olika färger. Det har den grundläggande höger och vänster musknapp tillsammans med slipskivan knappen. Den M305 kräver ett AA-batteri och använder intelligent batteri förvaltning, som hjälper batterierna upprätthålla en sex månaders livslängd. Logitech M305 stöder också Windows XP genom Windows 7, samt Mac OS X 10. 4 eller senare.

  Logitech M310

  Logitech M310 trådlös mus är en billig trådlös optisk mus som erbjuder ett 12-månaders batteritid längs med en hand-design. Den här musen har också en plug-and-forget mottagare som är så liten att du kan hålla det ansluten till USB-porten och det kommer fortfarande att passa in i ett för datorväskan. Logitech M310 erbjuder också den grundläggande vänster och höger musknapp, med ett rullhjul i mitten och kräver ett AA-batteri för att fungera.

  Logitech M505

  Logitech M505 trådlösa optiska musen har gummibeläggning för en bekväm grepp. Den är speciellt utformad för att användas både vänster-och högerhänta. Logitech M505 har också en högpresterande laser som kan utföra på nästan alla underlag. Den här musen har en 15-månaders batteritid med hjälp av 2 AA-batterier. Det ger också sida till sida rullning med den mittersta hjulknappen och är kompatibel med Windows XP och uppåt.


Previous:nothing Next:vad är en kylfläns på en cpu & hur ska du installera det?

Relaterade artiklar


 • hur man kan öka punkter per tum med en HP skrivbord jet
 • specifikationerna för en Compaq cq41-209tx
 • hur du tar bort skärmen från en Lenovo T43 laptop
 • hur du tar bort en processor & kylfläns
 • Intel t2500 processor Teknisk info
 • hur du ändrar behörigheter för en Maxtor extern hårddisk till MacBook Pro
 • hur man gör en CD från Sim City EA Games hemsida
 • server moderkort vs skrivbordet
 • hur man skapar en CD-skiva
 • hur man starta upp från cd-rom på en Dell Latitude cpi d266xt