Dator > hur man rehabilitera en äldre Windows-dator

 • hur man rehabilitera en äldre Windows-dator


 • Gamla Windows-datorer behöver inte överges i garaget, källaren eller kastas ut. De kan återanvändas för vissa specifika användningsområden i hemmet. När du återanvänder en Windows-dator, du utnyttja fullt utnyttjande av maskinen och det pris du betalt för det. Äldre datorer kan användas som ett substitut stereo eller som en enkel-och lättillgängliga e-postserver för besökare, vänner och familj att använda

  Du behöver:.
  Gamla Windows dator
  . Trådlösa kortet.
  Trådlöst internet nätverk.

  Email Server


  1.
  Placera en äldre och långsammare Windows 98 eller 2000 datorn i en hall, kök eller vardagsrum som e-post terminal . Placera den i starkt trafikerade områden där vem som helst kan titta förbi och snabbt kolla e-post och skicka ett snabbt svar tillbaka. Denna maskin är inte lämplig för någon annan typ av surfning, men du kan enkelt använda den för att göra snabba Twitter eller Facebook-uppdateringar och kolla e-post.
  2.
  Installera om en ren version av ursprungliga operativsystemet, ta bort och därmed alla andra program och personliga filer. Detta kommer att göra den gamla Windows-maskin köra snabbare och smidigare.
  3.
  Sätt in en trådlös USB eller PCI-kort för att ansluta den överallt i huset till trådlöst Internet nätverket. Installera det trådlösa drivrutiner genom att sätta in CD-skivan som följde med det trådlösa kortet och gör en cd för att starta automatiskt. Följ installationsanvisningarna på skärmen för att slutföra installationen.

  Media Server


  1.
  Inrätta en äldre Windows 98, ME, eller 2000 maskin i en studie , sovrummet eller vardagsrummet och använda den som en mediaserver. På detta sätt kan du hålla din favoritmusik tillgängliga vid alla tidpunkter.
  2.
  Anslut en extern hårddisk till din närvarande används datorn och vänta på att upptäckas automatiskt. Kopiera musikfiler från datorn till den externa hårddisken. Kopiera låtar från dina CD-skivor eller ladda ner från webbplatser, som exempelvis iTunes, Napster eller EMusic. Spara dem till din externa hårddisk. Koppla bort extern USB-hårddisk från datorn.
  3.
  Ladda ner och installera den senaste USB-drivrutiner för det gamla Windows-dator. Leta uppdaterade drivrutiner från den gamla datortillverkaren webbplats. Spara dem på hårddisken eller till ett Memory Stick och ansluta USB-minnet att den gamla datorn. Klicka på filen två gånger för att starta installationen. Starta om datorn.
  4.
  Anslut extern USB-hårddisk till den gamla datorn och ladda musik till Windows media player. Kopiera musik till den gamla Windows-dator hårddisk eller bara lämna den externa hårddisken ansluten till datorn. Lägg till en uppsättning av god kvalitet surround-ljud högtalare för att göra stereoljudet bättre.
  5.
  Sätt ett WiFi-kort i den gamla datorn och installera drivrutinerna med hjälp av CD-skivan som följde med kortet. Anslut datorn till ditt trådlösa nätverk och dela mediefiler från en dator till en annan.


Previous:nothing Next:vad är en AC hubb?

Relaterade artiklar


 • HP Pavilion M70 specifikationer och kontrast
 • intel Lanai moderkort specifikationer
 • hur du formaterar en BlackBerry
 • Dell XPS inspiron m140/630m specifikationer
 • hur man laddar häftklamrar i HP LaserJet 9055
 • hur man installerar en Dell bildskärm
 • Vad händer när en DDR2 sätts i stället för ett DDR1?
 • hur du säkerhetskopierar en återhämtning enhet
 • hur man gör en titt flash-enhet som ett minneskort
 • Compaq Evo 1,7 GHz Pentium 4 specifikationer