Dator > hur man installerar ett trådlöst PIXMA MX860

 • hur man installerar ett trådlöst PIXMA MX860


 • Canon Pixma MX860 är en kombination skanner, kopiator, fax och skrivare med inbyggd trådlös nätverksanslutning. Om du har Wi-Fi finns där skrivaren kan du ansluta skrivaren utan att behöva använda en kabel eller en tråd. Detta är praktiskt för kontorsmiljö eller för den person som använder en skrivare som delas av andra

  Du behöver:. .
  Kryssmejsel
  Termiskt fett.


  1.
  Kontrollera att skrivaren är ansluten, men nära ett eluttag. Hitta telefon tråd som medföljer skrivaren.
  2.
  Placera ena änden av telefonledningen i telefonen eller jacket i väggen som du ska använda. Ta bort locket på telefon hamn finns på nedre vänstra sidan av skrivarens baksida och den andra änden av telefonlinjen till Pixma MX860.
  3.
  In strömkabeln till ned till höger i skrivaren. Anslut skrivaren till ett eluttag och slå på den med hjälp av "On" knappen på toppen maskinens framsida. Använd USB-kabeln och ansluta skrivaren till datorn.
  4.
  Använd pilarna på sidan av skrivarens LCD-panel för att ändra varje inställning och klicka "OK" när du har språk, land och korrekta inställningar för din skrivare.
  5.
  Slutför den inledande uppbyggnaden av fax, telefon och skrivare. Kontrollera att du använder en giltig och fungerande telefonlinje för fax.
  6.
  Stäng alla program som körs på datorn. Sätt in CD med drivrutiner i datorn och installera drivrutinen. Om du blir ombedd att starta om datorn efter installationen.
  7.
  Titta på din Canon manualen och hitta diagrammet som har exakt alfanumerisk kod måste du ange för att ansluta skrivare kopplats ihop med datorn. Du kommer in denna koden när du uppmanas av installationsguiden. Det är viktigt att du använder siffror som motsvarar din dator och routern.
  8.
  Ställ in LAN-inställningarna genom att trycka på Meny-knappen på skrivaren. Använd höger och vänster pil för att välja LAN-inställningar för datorn och klicka på "OK. "Bläddra igenom inställningarna och välja en för datorn och routern som säger WLAN /LAN och klicka" OK ".
  9.
  Gå till menyn igen och tryck på högerpil eller "B" för att välja Settings igen. Klicka på "OK. " Använd pilarna för att komma till inställningar och klicka på "OK. " Hitta den linje som säger Wireless LAN inställning och klicka "OK".
  10.
  Ställ in ditt lösenord genom att bläddra till WPS Inställning och klicka på "OK. " under denna rubrik hittar PIN-kod metod. En serie skärmbilder guidar dig genom installationen av en säkerhetskod.
  11.
  Hitta Start-menyn på datorn och öppna den. Fick mappen Nätverk och klicka på det öppna. Välj Lägg till enhet från menyn. Lägg till skrivaren. Välj ditt nätverk namn från listan som kommer ut på skärmen och klicka sedan på "Nästa".
  12.
  Hitta användaravtalet som kommer upp på skärmen och klicka på " håller med. " Följ stegen i installationsguiden som tar dig från skärm till skärm. Kom bara ihåg att kolla på "Nästa" när varje steg är klar och "Slutför" när du är klar. Klicka på "Exit" och starta om datorn.

  Tips och varningar


 • Håll ägarens manual till hands när du gör detta eftersom det finns skillnader mellan de flesta datorer.
 • alltid lösenordsskydda ditt trådlösa nätverk för att hålla ditt nätverk säkrare.

Previous:nothing Next:hur man ansluter en extern LG blue ray brännare till en Dell Dimension 8300

Relaterade artiklar


 • hur man radera alla data på ett gammalt dator
 • Hur man redigerar en Compaq tangentbord startnyckeln att övervintra i XP
 • hur man överklockar en Pentium 600
 • hur du tar bort ett fel Tecra minne
 • USB-sladdar kompatibel med Samsung vintersolståndet
 • hur man skapar en matris med RAID 5
 • hur man kan jämföra 3g bärbara kort
 • Toshiba e-STUDIO 600 specs
 • hur du överför programvara från en 3,25-tums diskett till en CD-ROM skiva
 • hur man öppnar en Lenovo ThinkPad fall