Dator > de bästa bärbara datorer för flickor

 • de bästa bärbara datorer för flickor


 • Det finns ingen brist på bärbara datorer att välja mellan när du väljer att köpa en ny. . Om du letar efter en girly eller feminin laptop för att hjälpa uttrycka din stil och personlighet medan du gör ditt skolarbete eller slutföra en viktig uppgift för din chef, kommer du vara glad att veta att du inte behöver offra kvalitet för stil.

  vita MacBook

  Denna laptop med en 13-tums skärm har en ren, klassisk look och en snygg design. Den har inga skarpa kanter och är lätt att använda också. Den multifunktionella styrplatta gör rullning och navigera på skrivbordet otroligt enkelt. Dessutom hjälper den ljusa, färgglada display ta med bilder och bilder till livet. Det är lite dyrare än andra bärbara datorer, men de flesta Mac-användare skulle säga att det är väl värt sin prislapp. Datorn väger knappt fem pounds för enkel bärbarhet i en bärbar dator väska eller ryggsäck

  Dell eller Dell Mini

  Dell producerar ett antal olika bärbara datorer kan du välja mellan allt från 14 -. Till 17-tums skärmar, inklusive Dell Mini, vilket har en 10. 1-tums skärm. På Dells hemsida kan du välja att bygga en skräddarsydd bärbar dator så det har exakt funktioner och minne du behöver. Du kan välja mellan ett antal olika externa färger som hjälper dig att uttrycka din stil såsom blå, rosa, röd, svart eller grönt. Dell Mini väger cirka tre pounds och kan enkelt toted runt i din handväska, men större modeller väga upp till sju pounds eller mer och göra fri rörlighet möjlig endast genom datorväskor eller ryggsäckar.

  Acer Aspire One

  Acer Aspire One Netbooks är små, väger mindre än tre pounds, passar i handväskan och har en batteritid på cirka fem timmar eller mer. Priset på Acer Aspire One är lägre än de flesta netbooks, men du behöver inte offra datorns hastighet för de lägre prislapp. Det kommer också i olika godis-liknande färger, inklusive blå, rosa, lila och vitt, liksom den mer traditionella färgerna svart och grått.

  HP Mini

  HP's slogan, "Datorn är personlig igen , "Visst gäller dess serie av mini-netbooks. Du kan välja 8,9-eller 10,1-tums bildskärm, samt olika externa färger som vitt, blått, rött, rosa och svart, och en pläd, snurras eller blommönster. HP erbjuder även en Mini 210 Vivienne Tam Edition netbook som har en design från modedesigner, gjorda speciellt för HP's fashion-forward kvinnliga kunder. Alla netbooks väger runt tre pounds eller mindre lätta att bära med i någon typ av väska.


Previous:nothing Next:HP 325 instruktioner

Relaterade artiklar


 • hur man använder makron på en iMac
 • hur man åsidosätta den låga status nivå bläck på en Canon-skrivare
 • hur du sparar till en flash-enhet som orsakar en blå skärm
 • Brother-skrivare fungerar inte efter byte bläck cartidge
 • Inaktivera styrplattan av en Lenovo laptop
 • Archos 5 specifikationer
 • HP w19e specifikationer
 • Intel t2500 processor Teknisk info
 • hur reparera förvanskad video i en PowerBook G4
 • typer av SATA-hårddiskar