Dator > USB-sladdar kompatibel med Samsung vintersolståndet

 • USB-sladdar kompatibel med Samsung vintersolståndet


 • Samsung Solstice är en smartphone som tillverkas av Samsung, och det ingår en full, utdragbar QWERTY-tangentbord, Global Positioning System (GPS) navigation och en pekskärm. En Universal Serial Bus-kabel kan du ansluta din mobiltelefon till datorn, så att du kan överföra data mellan två och ladda din mobiltelefon. Men måste du köpa en USB-kabel som är kompatibel med din telefon för att detta ska fungera. Samsung Solstice använder en mini-kabel, vilket innebär att slutet är plattare än vanliga USB-mobiltelefon kablar.

  SGH-A887 USB Datakabel

  Detta är standard USB-kabel, och det är 3,3 meter lång och svart . Den kommer inte med någon programvara, du måste ha överföra programvara redan installerad på din dator för detta verktyg ska fungera korrekt. Det är kompatibelt med både USB 1. 1 och 2. 0, och denna kabel kan du överföra multimediafiler mellan din dator och telefon, inklusive din, telefonbok musik, spel bilderna och ringsignaler. Den produkt som koden för den här kabeln är 24. 342-B04-233, och det kostar mellan $ 9,97 och $ 13,99 under 2010.

  USB Datakabel

  Den här kabeln fungerar med både Samsung Solstice SDH-a887 och intrycket SGH-a877 , och du kan ansluta denna kabel till både en persondator (PC) och bärbara. Den är kompatibel med USB 2. 0-anslutning, och det tillåter dig att överföra multimediafiler såsom musik, spel, bilder och ringsignaler. Denna USB-kabeln levereras inte med programvaran, men du kan ladda ner överföra programvaran från din mobiltelefon företaget och använda den med denna kabel. Den produkt som koden för den här kabeln är DAT-SAMA887USB, och det kostar mellan $ 4,99 och $ 19,99 under 2010.

  A887 Solstice USB kabel

  Samsung A887 Solstice USB Datakabel produktnummer är acca887usbM3, och det kostar mellan $ 6,99 och $ 16,99 under 2010. Denna kabel ger dig möjlighet att synkronisera data mellan din PC /laptop och mobiltelefon, och du kan även använda verktyget för att ladda din mobiltelefon. Denna kabel levereras inte med någon programvara eller drivrutiner.

  Datakabel

  Datakabel till Samsung Solstice SGH-A887 kan du överföra data och mediefiler mellan din dator och mobiltelefon, inklusive poster i telefonboken, uppgifter och multimedia. Om du för närvarande inte har överföra programvara på datorn, måste du köpa eller hämta det att använda denna kabel. Produktnumret för detta USB-kabeln är WE31628DATSAMM300-01, och det kostar mellan $ 3,39 och $ 10,99 under 2010.


Previous:nothing Next:hur du uppdaterar en Memorex 6136u scanner för Vista

Relaterade artiklar


 • hur man använder en Acer Aspire utvecklad pekplatta
 • Hur konvertera en USB-skrivare till LAN
 • EVGA X58 SLI specifikationer
 • olika märken av bärbara datorer
 • specifikationer för SanDisk E260
 • Toshiba l305d-s5892 specifikationer
 • en HP 4200n kommer inte att initiera ett förflutet minne check
 • PowerBook G4 stängs skärmen medan datorn är på
 • Hur man gör en bärbar dator batteri
 • moderkort specifikationer för ett C600 laptop