Dator > topp värde bärbara datorer

 • topp värde bärbara datorer


 • Shopping för en prisvärd bärbar dator kan vara en mardröm för med låga kostnader kommer antagandet av lägre kvalitet. Detta är dock inte alltid fallet och med lite forskning och jämförelse ett stort värde laptop kunde komma till ett överkomligt pris. Bärbara datorer kan kosta mer än $ 2,000 ibland, men inte gräma det finns många för mycket mindre där ute.

  Dell Inspiron

  Dell Inspiron har varit en bästsäljande nybörjar laptop i många år. Core-system kan oftast köpas för under $ 500. System är ständigt uppgradera och blir snabbare och bättre för varje år. Grundläggande modeller av Inspiron är alltid bra och pålitlig nog bärbara datorer för dagligt bruk. De finns i en rad olika färger för barn och studenter som vill ha en trendig look för deras system. Ekonomi-system, som Dell Inspiron innehåller mer än tillräckligt med hårddiskutrymme för dagligt bruk. De har dock vanligen en minsta mängden RAM minne som levereras som standard. Men ändå ett fynd. Dell bärbara datorer levereras med ett års grundläggande serviceplan garanti.

  Acer Aspire

  Acer Aspire-modeller är en annan pålitlig och budget-vänliga värde. En ekonomi system kan köpas för väl under $ 500 i butiker och på nätet. Intel-processorer och den senaste versionen av Windows är alltid tillgänglig på alla modeller av bärbara datorer, oavsett tillverkare. I oktober 2010, "PC Magazine" betyg Acer Aspire AS5742Z-4. 097-modellen 3-out-of-5 stjärnor säger det, "täcker grunderna genom att leverera en dual-core processor, en rymlig 15. 6-tums skärm, och en webbkamera, medan fördubbling ner på garantin, som ger två års täckning. "Den tvååriga garantin är trevligt att ha om du är i marknaden för en ekonomi laptop i fall något skulle gå fel på din investering.

  Gateway NV-serien

  Gateway NV-serien bärbara datorer börjar på $ 450, i oktober 2010, och tillsammans med sina konkurrenter erbjuda många valuta för pengarna. Standarden nybörjar modell kommer med en 15-tums skärm. Men det som skiljer Gateway ekonomi laptop bortsett från andra är mängden RAM-minne finns i nybörjar NV Series modellen. Det var dubbelt så stor som Dell och Acer. RAM-minnet är viktig i den meningen att den låter dig utföra flera uppgifter på datorn samtidigt med mindre av en chans att skärmen lagg eller program blir frysta.

  Black Friday och andra helgdagar

  En pruta laptop ofta kan poängsätts av shopping på semester, att söka igenom varje vecka cirkulär, eller gå ut tidigt på morgonen timmar Black Friday. Laptop erbjudanden är oftast den bästa på Black Friday, men minst riklig i fråga om kvantitet. De flesta butiker erbjuder, låt säga, en $ 300 laptop på svart fredag, ofta har färre än 25 på lager samma morgon. Så kom i tid!

  Partihandel Klubbar

  Partihandel klubbar, om du har ett aktivt medlemskap kan vara en annan plats för att få en bra affär på en bärbar dator. Partihandel klubbar har konkurrenskraftiga priser och dessutom brukar ha kuponger i butik eller kupong böcker som får skickas varje månad till medlemmarna. Dessa kupong böcker kan ibland ha erbjudanden för så mycket som $ 150 rabatt på ordinarie priser. Det är värt att kolla in under din sökning.


Previous:nothing Next:Justera bläckpatron misslyckades på min HP 6110

Relaterade artiklar


 • hur du skannar med en HP psc1300 allt-i-ett med Windows Vista
 • diy laptop externt batteri
 • Compaq S700 system specs
 • en HP 4200n kommer inte att initiera ett förflutet minne check
 • moderkort specifikationer för ett C600 laptop
 • hur du tar bort den främre omslaget till en OptiPlex 755
 • hur du ställer in korseld
 • hur man kan få en iMac kamera på distans
 • hur man kan jämföra kreativ ljudkort
 • hur du lägger till fler gigabyte till min dator