Dator > specifikationer av HP zd7000 laptop

 • specifikationer av HP zd7000 laptop


 • Hewlett Packard släppte sin Pavilion ZD7000 anteckningsbok i början av 2000-talet som en kompakt och bärbar alternativ till en stationär dator. Införandet av olika programvara för multimedia och en kombination optiska DVD-och CD-enheten gjort den idealisk för användare som arbetar med bilder eller video.

  Mått

  Pavilion ZD7000 notebook från HP har en vikt på 9. 3 pounds. Den mäter 15,67 inches i längd och 10,94 inches i bredd. Höjden varierar mellan 1,67 inches i fronten och 1,85 inches i baksidan av maskinen.

  CPU

  Centralenheten på den här bärbara datorn är en Intel Pentium 4 2. 8GHz processor. Denna CPU har som frekvensen 533 MHz. Processorn använder Intels L2-cache-teknik och har en cache kapacitet på 512 KB. Displayen har en diagonal längd av 17 inches.

  Memory

  HP ZD7000 anteckningsbok är kompatibel med DDR SDRAM som körs på frekvensen 333 MHz. Datorn levereras med två 256 MB-minnesmoduler installerade. Användaren kan uppgradera till den maximala minneskapaciteten för 2048 MB RAM genom att installera två-1-124 MB (1 GB) minnesmoduler

  Lagring

  Denna notebook's interna hårddisken har en maximal kapacitet på 60 GB. Enheten ansluts till moderkortet via IDE-kontakterna och snurrar i 5400 RPM. Den bärbara datorn innehåller inte en diskettstation, men erbjuder HP en extern diskettenhet för konsumenter som vill köpa den. Utöver detta finns det en kombination DVD + R /RW och CD-RW-enhet för läsning och bränna CD och DVD.

  Hamnar

  Denna dator är utrustad med fyra USB 2. 0-portar för enheter som audio-spelare eller kameror. Det finns ett enda VGA-port för användning med en extern bildskärm. En telefonsladden port och Ethernet (LAN) port kan ge Internet-anslutningar medan användare kan ansluta notebook-datorn till en TV med S-Video-port. Slutligen är denna bärbara dator kompatibel med FireWire-enheter via EEE 1394-porten

  programvara

  Följande programvara är tillgänglig med HP ZD7000 notebook. Microsoft Windows XP Media Center Edition, Microsoft Windows Media Player, Microsoft MovieMaker, HP Image Zone, MusicMatch Jukebox, Roxio Easy CD DVD Creator Muvee AutoProducer, Microsoft Outlook Express, Microsoft Internet Explorer, Microsoft Money, Microsoft Encarta Online Deluxe, Quicken Ny användare Edition och InterVideo WinDVD. Det finns också testversioner av Symantecs Norton AntiVirus 2003 och AOL Internet-tjänst.


Previous:nothing Next:digital inspelare kompatibel med Mac

Relaterade artiklar


 • IBM ThinkCentre S50 8183 specifikationer
 • specifikationer för ett XFX GeForce 8500GT PCI-E videokort med 256 MB RAM
 • hur man uppgraderar Dell Studio högtalare
 • hur man ansöker termisk pasta till quad core
 • problem med att ansluta min laptop till min tv
 • hur man gör på skärmen på min HP 6230 skrivbord ljusare
 • Hur får jag en uppgradering kit för en laptop?
 • hur reparera en a1172 strömadapter
 • hur du ställer in korseld
 • gateway bevaka frågor