Dator > rekommenderas bärbara datorer för Autodesk

 • rekommenderas bärbara datorer för Autodesk


 • Autodesk är känd för sin 2-D och 3-D design mjukvara för användning inom arkitektur, teknik, konstruktion, tillverkning, media och underhållning. Två av företagets flaggskepp produkter är CAD-program som heter AutoCAD och 3-D animation programvara Maya. Rekommenderas bärbara datorer för Autodesk måste ha åtminstone följande specifikationer: 2,4 GHz processor, 2GB RAM, NVIDIA GeForce grafikkort eller motsvarande, och 7200 RPM hårddisk med 100GB ledigt utrymme.

  Macbook Pro

  Finns som 13-tums, 15-tums eller 17-tums bärbara datorer, är Apples MacBook Pro till en av de vanligaste bärbara datorer för professionellt bruk inom media, bild-och 3-D modellering arbete. De mest prisvärda Macbook Pro erbjudanden redan skryta med mer än 2 GHz av processor och 2GB RAM-minne, som vanligtvis är utbyggbart upp till 8 GB.  Macbook Pro används ofta av oberoende filmskapare, kommersiell film beslutsfattare, arkitekter, fotografer och formgivare. Det är en perfekt bärbar dator för bildproduktion, byggandet av 3-D modeller och live action och animation projekt film för professionella program som Maya, AutoCAD, Final Cut Pro och Adobe Photoshop.

  Sony VAIO

  Sony VAIO erbjuder i allmänhet avancerad tekniska specifikationer inriktad mot professionellt arbete för video och animation. Även om det finns många modeller med olika tekniska specifikationer, även dess low-end laptop modeller är i allmänhet utrustade för att arbeta på grafik, animation och redigering projekt. Sony VAIO linje använder Intel Pentium Dual-Core processorer, varav de flesta har en Intel Pentium Dual-Core T4300 2. 1GHz processor och 3 GB DDR2-systemminne.  Graphics på en Sony VAIO visas på en 15. 5-tums högupplöst-klarar widescreen och är noga hanteras av Intel Graphics Media Accelerator grafikkort. Denna laptop är också utrustad med ca 1. 340 MB grafikminne tillgängligt totalt videominne, en VGA-port, en HDMI-port och en HD-ljud stöd.

  HP Smart Buy EliteBook

  Med en processorhastighet 2,5 GHz och RAM-minne installerat av 2GB, HP Smart Buy EliteBook kombinerar prestanda en bärbar dator med flexibiliteten hos en tablett. Inriktade mot företag, småföretag och yrkesmässig användning, har detta Tablet PC ett 12. 1-tums diagonal skärm med extra pekskärm och en tålig magnesiumlegering fall för bekväm och praktisk användning i olika projekt, bland annat att göra av 3-D modeller, förbättringar bild, videoredigering och animering.  EliteBook är utrustad med tillämpliga portar och anslutningsmöjligheter som behövs för snabb dataöverföring, inklusive FireWire /i. LINK, USB och Bluetooth.


Previous:nothing Next:hur du tar bort avfall bläck från en Epson Photo 1400

Relaterade artiklar


 • hur man använder två webbkameror samtidigt på en dator
 • hur man laddar EPSON Smart Panel
 • hur man fixar anslutningen i det trådlösa systemet på en aspire one
 • hur man donera en GPR-13 tonerkassett
 • hur man använder ett USB-headset och högtalare uttaget på samma gång
 • specifikationerna för en Compaq cq41-209tx
 • hur man bygger ett externt batteri för bärbar dator
 • Apple Combo-enhet specifikationer
 • IBM ThinkCentre S50 8183 specifikationer
 • hur man använder USB till seriell-konverterare i Windows