Dator > hur man kan få en iMac kamera på distans

 • hur man kan få en iMac kamera på distans


 • En iMac har en inbyggd videokamera som kan aktiveras på kommer av användaren. För att komma åt iMac kamera på avstånd, installera en fjärr-visning program på iMac. Fjärrkontrollen-visning program, av vilka det finns ett antal tillgänglig för Mac-användare, alla verkar på ett liknande sätt att låta en Apple-enhet, t. ex. en iPhone eller Touch eller IPAD, för att få tillgång iMac via Internet. Säkerhetsfunktioner är på plats för att säkerställa att endast ägaren av iMac har tillgång till sin kamera på distans

  Du behöver:.
  IPhone /iPod Touch /iPad.
  Internet-anslutning.


  1.
  Ladda ner och installera en fjärrstyrd visning program på iMac. Det LogMeIn Ignition Programmet är ett lämpligt alternativ (se Resurser). Starta fjärr-visning programmet genom att dubbelklicka på dess ikon inne i "Program" mapp som finns inuti huvudsakliga hårddisk.
  2.
  Gå till fjärr-visning programmets hemsida. Klicka på knappen "Registration". Fyll i erforderlig registrering informationen i lämpliga textfälten. Ange ett användarnamn och lösenord i lämpligt textfält. Tryck på "Registrera dig" knappen för att slutföra registreringen. Avsluta webbläsaren.
  3.
  Klicka en gång på fjärrsyn programmets fönster för att göra den aktiv. Välj "Registrering" från "Arkiv" i rullgardinsmenyn. Ange användarnamn och lösenord du hade skapat på den webbsida tidigare i texten fält i fönstret som visas. Tryck på "OK" knappen för att stänga fönstret.
  4.
  Klicka på "Sleep /Wake" längst upp på Apple-enhet, till exempel en IPAD, som kommer att visa iMac kamera på distans. Dra reglaget på skärmen för att gå till Hem-menyn. Tryck på "App Store" ikonen för att starta programmet.
  5.
  Tryck på "Sök"-ikonen för att få upp ett textfält. Ange namnet på den fjärrskådande program som är installerat på iMac i textfältet med hjälp av tangentbordet på skärmen. Tryck på fjärrskådande programmets namn när det visas i en kolumn under textfältet
  6
  Tryck på "köp" eller "Trial" för att hämta den fjärrskådande tillämpningen av programmet. . -Du kan bli ombedd att ange ett lösenord i ett textfält först.
  7.
  Tryck på fjärrkontrollen-visning programmet app att starta den. Ange registreringsinformation på samma sätt som du gjorde på fjärrsyn programmets webbsida-inklusive ditt användarnamn och lösenord
  8
  Tryck på "Server" ikonen på fjärrkontrollen. . tittar på programmet skärm. Välj namnet på din iMac från listan över alternativ presenteras.
  9.
  Ange ditt användarnamn och lösenord i lämpligt textfält på skärmen. Tryck på "Spara användarnamn /lösenord" check-box på skärmen. Tryck på "Go" eller "Start" knappen på skärmen.
  10.
  Vrid Apple-enhet horisontellt. Vänta på en representation av iMac skrivbordet visas på skärmen. Flytta skärmen muspekaren med fingret till iMac hårddisk. Tryck två gånger på hårddisken för att öppna sina fönster. Upprepa detta med "Program" mappen i fönstret.
  11.
  Rulla ner innanför "Program"-mappen tills du kommer till Photo Booth program som medföljer iMac . Tryck två gånger på programmet för att starta den och komma åt iMac videokamera.


Previous:nothing Next:hur man får digital satellit för att spela på en Mac

Relaterade artiklar


 • Asus M3A moderkort specifikationer
 • jämföra quadro grafikkort
 • Presario 2100 specs
 • hur man kan påskynda en Mac G3 OS 10.4
 • hur man installerar en PhysX kort
 • praktisk användning för skannrar
 • hur man fixar en Fujitsu Li 2735 laptop skärm
 • thinkpad 2647 specs
 • hur reparera en a1172 strömadapter
 • DET BÄSTA 20 "monitorer