Dator > den bästa grafiska bärbara datorer

 • den bästa grafiska bärbara datorer


 • Inte alla bärbara datorer är byggda på samma sätt. Att veta vilken som är bäst för dina behov är avgörande när du startar din karriär. För grafisk formgivare, hitta den bästa bärbara datorn går utöver den nyaste modellen att gräva i processorkraft, kapacitet minne och programkompatibilitet. I dagens bärbara marknaden, är det viktigt att veta hur de mest populära bärbara företag som Apple, HP och Sony, stack upp när det gäller deras makt i grafisk design.

  Apple MacBook Pro

  Under de senaste tio åren har Apple MacBook blivit synonymt med kommunikation karriär som grafisk design. Den nya MacBook Pro erbjuder antingen en i5 eller i7-processor som fungerar dubbelt så snabb som den tidigare modellen. Dessa processorer gör det möjligt grafiska designers att ladda upp innehåll från externa källor och nedladdade program utan lång väntetid. Tillsammans med högre processorkraft är MacBook Pro-kompatibelt med de mest populära programmen inom grafisk design. Program från Adobe passa till exempel Dreamweaver, Flash och Illustrator är byggda och kodas för att fungera sömlöst med MacBook Pro, vilket gör dem arbetar på en ökad effektivitet nivå som inte setts i tidigare modeller. Från och med oktober 2010, priserna börjar på $ 1,299, vilket gör att MacBook Pro den dyraste av den grafiska-design bärbara datorer på marknaden.

  HP Pavilion Dv8T serien är utrustad med Intels nya i5 eller i7 processor, HP Pavilion DV8T levereras som standard med Microsoft Windows 7, vilket ger den bärbara datorn den optimala nivån av effektivitet för en PC. Processorkraft möjliggör högre nedladdningshastigheter samt ett snabbare svar från de program du använder på din dator. För grafiker, eliminerar detta att vänta när det gäller att se dina slutprodukten, att hämta den till din egen webbplats eller skicka produkten till en kund. Program från Adobe Graphics Suite, som Illustrator, Dreamweaver och Flash fungerar bra med DV8T, men de var inte skapats med det i åtanke. Från och med oktober 2010, är utgångspriset $ 1,099, vilket gör HP Pavilion DV8T billigare än andra bärbara datorer för grafisk design. Denna laptop är ett bra alternativ för grafiska formgivare på en budget.

  Sony Viao F-serien

  Lätt och strömlinjeformad, Sony Viao F-serie med Intel i7 processorn amp upp processorhastigheten. De större högupplöst skärm kan du se flera grafisk design projekt på gång för maximal effektivitet. Den Viao F-serien kommer installeras med Windows 7. Från och med oktober 2010, är denna laptop startelvan priset $ 999, vilket gör Viao F-serien ett billigt sätt att börja grafisk design karriär.


Previous:nothing Next:Hur felsöker jag en Canon PowerShot på en PowerBook G4?

Relaterade artiklar


 • förteckning över typer av datorer
 • Linksys Wireless-G 2,4 GHz specifikationer
 • hur du uppgraderar inspiron CPU
 • hur man berättar om skillnaderna mellan USB 2.0 & USB 1.1
 • HP 8660c specifikationer
 • Hur du tar av toppen av en Color LaserJet 2600n
 • Dell XPS inspiron m140/630m specifikationer
 • top chip beslutsfattare
 • problem med moderkortet på en emachine
 • hur man återvinna en Kodak EasyShare patron