Dator > LaserJet 5p specifikationer

 • LaserJet 5p specifikationer


 • I HP LaserJet 5P skrivaren är en äldre modellen, men många av dessa enheter är fortfarande i bruk. . Om du är i marknaden för en prisvärd laserskrivare, kan du kanske hitta en LaserJet 5P med ett överskott på auktion, begagnad utrustning butik eller online auktion webbplats. Forskning specifikationerna första att se till att modellen uppfyller dina behov.

  Skrivare:

  LaserJet 5P har en hastighet av 6 sidor per minut (PPM). Ta detta inräknat om du planerar att använda enheten för utskrift av stora volymer.

  resolution

  Laserjet 5P har en upplösning på 600 punkter per tum (DPI). Skrivaren är också möjligt att få en full 120 nivåer av grått.

  Pappersmagasin

  LaserJet 5P levereras med två pappersfack. Denna dubbla pappersfack designen gör det enklare att skriva ut stora volymer av arbetet utan att stanna upp och ladda om magasinen.

  Skrivargränssnitt

  Laserjet 5P har två parallella portar. Kontrollera att skrivaren har en parallellport innan de köper skrivaren. I 5P innehåller även en IR-port som kan användas för att skapa en trådlös utskrift anslutning.

  Minne

  5P levereras med 2 MB inbyggt minne. Du kan utöka minneskapaciteten genom att helt enkelt lägga till fler SIMM-kort.

  Rak pappersbana

  HP LaserJet 5P innehåller en rak pappersbana. Detta kan skrivaren lättare hantera tjockt papper, etiketter och andra speciella medier utan att det fastnar.

  Energisparläge

  HP 5P Skrivaren innehåller en särskild omedelbar energisparläge för att göra skrivaren effektivare. Den energisparläge automatiskt sparkar i när skrivaren sitter sysslolös, minska strömförbrukningen.

  nätverksmöjligheter

  Du kan konvertera LaserJet 5P in i en nätverksskrivare genom att lägga en JetDirect-kort till enheten. Den JetDirect kort som är kompatibla med 5P stödja en mängd olika operativsystem, inklusive Novell Netware, Windows for Workgroups, Windows NT, Solaris, Sun OS, AppleTalk, SCO Unix och IBM AIX.

  Teckensnitt

  LaserJet 5P inkluderar 35 fullt skalbar inbyggda teckensnitt. Dessutom innehåller skrivaren stödet för ytterligare 75 TrueType-teckensnitt, som ingår på Microsofts skiva som medföljer skrivaren.

  Media Specifikationer

  HP LaserJet 5P stöder en mängd olika medier, vilket gör det enkelt att växla mellan medietyper. Den 5P vanligt papper, kartong, klisteretiketter, kuvert, OH overhead och kort.

  Toner

  Tonerkassetten i 5P har en effekt på 4. 000 sidor. Detta betyg förutsätter en fem procents täckning för utskrifter.

  Fysiska egenskaper

  LaserJet 5P väger 24. 5 pounds och är 7,87 inches hög. Skrivaren är 15,75 inches bred och 17,52 inches djupt.


Previous:nothing Next:hur man överklockar ett ASUS P5B-E

Relaterade artiklar


 • hur man fixar en bullrig Toshiba laptop
 • hur man fixar anslutningen i det trådlösa systemet på en aspire one
 • hur man byter ML-1630 bläckpatroner
 • hur man rackmonterad en filserver
 • hur man installerar Microsoft OCS
 • HP 7935 specs
 • där kan Dell delar köpas?
 • hur man kan återställa ett kommando i SQL
 • hur man överklockar ett Micro ATX
 • Compaq Presario 6300 usa specifikationer