Dator > HP Mini 2140 notebook pc specifikationer

 • HP Mini 2140 notebook pc specifikationer


 • Du behöver:
  kryssmejsel

  HP (Hewlett-Packard) Mini 2140 datorn är på många sätt, en hybrid mellan en netbook och notebook. . Precis som en netbook, den har en Atom-processor, inbyggd kamera och extremt liten väska, men den erbjuder också expanderbart minne, en högupplöst grafik utgång och ett aluminiumchassi mer typiska för en bärbar dator. HPs säljer även den med en rad operativsystem utöver netbook-standarden Windows XP Home och Windows 7 Starter utgåvor.

  Processor och minne

  Mini 2140 har en Intel Atom N270-processor. Det körs på en klockfrekvens på 1,6 GHz med 533 megahertz front side bus och har 512 kilobyte nivå 2-cache-minne. HP fartyg den här datorn med en eller två gigabyte DDR2-minne på en enda SO-DIMM-modul.

  Hårddisk Alternativ

  Hewlett-Packard erbjuder tre hårddisk val, som alla är utformade för att lätt bort av användare. Valen omfattar två 160 gigabyte hårddiskar, med en kör på 5400 varv per minut och den andra snabbare köra i 7200 varv per minut. . Det tredje alternativet är en 80 gigabyte SSD-enheten som använder flashminne och har förbättrade prestanda med minskad användning av batteriet och tyst drift

  Audio /Video

  HP erbjuder två 10,1-tums skärmar på den här datorn-en standard definition skärm och högupplöst display som erbjuder 720p bilderna inföding. Varje display drivs av datorns Intel 950-grafik chip, som kan nå en upplösning på 2048 pixlar bred och 1536 pixlar hög på en extern bildskärm. Denna dator har också en HD-ljudsystem med stereohögtalare och stereohörlurar och insatsvaror linjeingång /mikrofon.

  Nätverk

  En Marvell Ethernet-kontrollern stöder trådbundet nätverk med hastigheter upp till en gigabit per sekund. Dessutom erbjuder HP ett val av en trådlös b /g och en trådlös a /b /g /n Wi-Fi-anslutning. Bluetooth funktionalitet är en annan fabrik alternativ för denna dator.

  Portar

  HP 2140 har två USB 2. 0-portar, varav en drivs. Den har även stereoljud ingångar och utgångar, en Ethernet-port och en VGA-utgång för en extern bildskärm. Den sida av datorn har en SD-kortplats för flash-minne och en ExpressCard-kortplats för ytterligare kringutrustning.

  Energialternativ

  HP fartyg datorn med en 65-watts smart laddare som kan köras på el nästan var som helst i världen och kan ladda datorns batteri till 90 procent på 90 minuter. Två litium-jon batterier finns-tre cell och en sex-cells alternativ. De tre-cells batteri lagrar 28 wattimmar av makt, och de sex-cells version 55 wattimmar. En sex-cells batteri kan driva datorn i upp till 8,5 timmar, eller 10 timmar om den har solid state drive.

  Mått

  HP Mini 2140 är en liten dator, som mäter 10. 3 inches bred och 6,54 inches djupt. Det är 1,05 inches tjock vid fronten, och väger bara 2,6 pounds när de är utrustade med trådlöst nätverk och en tre-cells batteri.


Previous:nothing Next:hur du återställer PowerMac G4 från Open Firmware

Relaterade artiklar


 • Compaq Presario 6300 usa specifikationer
 • Justera bläckpatron misslyckades på min HP 6110
 • hur man använder två webbkameror samtidigt på en dator
 • hur man skriver på interaktiva skrivtavlor
 • Hur du sätter en sony videokamera till en webbkamera
 • Hur felsöker jag en Canon PowerShot på en PowerBook G4?
 • HP j3608 specifikationer
 • hur man installerar en bildskärm Acer x183h
 • Vad är infraröd sändare / mottagare?
 • Fujitsu LifeBook 200 specifikationer