Dator > vad som behövs för att ladda ner filmer till hårddisken & sedan lägga filmen på en DVD-skiva?

 • vad som behövs för att ladda ner filmer till hårddisken & sedan lägga filmen på en DVD-skiva?


 • Medan DVD-filmer är roliga och bekväma, de får dyrare för varje år. Med 2010, det kostar normalt mellan $ 25 och $ 35 till köpa en ny, icke-diskonterade DVD-film. Det är möjligt att lagligt göra dina egna DVD hemma till en bråkdel av kostnaden för inköp av en DVD från en videobutik. Allt du behöver är några enkla verktyg.

  Rättsligt Movie Hämta källkodspaketet

  En juridisk movie download källan är en hemsida som säljer filmer för digital nedladdning. Som av 2010, en digital film nedladdning vanligtvis kostar mellan $ 8 och $ 15. Om du använder iTunes kan du ladda ner filmer med hjälp av ditt iTunes-konto och senare bränna dem på DVD. Du kan hitta många andra laglig nedladdning tjänster genom att söka en fras som "digital film nedladdningar" i en sökmotor. Om du försöker göra en DVD för att hålla, inte "hyra" en digital hämtning eftersom hyran kommer att upphöra inom några dagar. Innan du sätter i någon betalningsinformation, se till att du köper din nedladdning från en säker plats. Det bör finnas en liten gyllene hänglås i det nedre högra hörnet i webbläsaren.

  Gäller Betalning Källa

  Medan vissa digital nedladdning webbplatser accepterar Paypal, de flesta kräver ett giltigt kredit-eller betalkort. Återigen, se till att "säker plats" symbolen visas i det nedre högra hörnet av webbläsaren innan du anger några betalningsinformation.

  DVD-RW-enhet

  En DVD-RW-enheten är den fysiska enheten på datorn som brännskador filmen till DVD skiva. Det är oftast samma enhet som du använder för att läsa och /eller bränna CD-skivor. De flesta datorer byggda efter 2007 kom med DVD-RW-enheter inbyggda i. Om din dator inte har en, kan du köpa en extern DVD-RW-enhet från alla ledande dator leverans butik.

  DVD-bränning

  DVD -brännarprogram berättar datorn hur man bränner filmen på din DVD-skiva. Exempelvis kommer det att bestämma hur filmen är uppställd och om film kommer att ingå. Om datorn levererades med en DVD-RW-enhet, kom det sannolikt med minst en installerad DVD-bränningsprogram. Om du måste köpa en extern DVD-RW-enhet, se till att få en som kommer med DVD-brännarprogram, nästan alla av dem gör.

  tom DVD-RW-skivor

  Tomma DVD-RW-skivor kan köpas på alla datorer leverans butik. De finns i allt från förpackningar om fem till 100, och de kan köpas med inga fall alls eller flera olika typer av ärenden. Något sätt de är sålda, de nästan aldrig kosta mer än $ 1 vardera. De flesta ensamstående filmer ryms på en DVD lätt, men filmer längre än två eller tre timmar måste kanske brännas på två skivor.


Previous:nothing Next:hur man byter ett batteri på en Dell moderkort

Relaterade artiklar


 • specifikationer för ett eMachines m5105
 • Hur konvertera en intern DVD-brännare till ett externt
 • hur du skannar med en HP psc1300 allt-i-ett med Windows Vista
 • Fujitsu mag 3091 lc specifikationer
 • hur man ansöker termisk pasta till quad core
 • hur knäppa för dubbelsidig utskrift på plats på en HP 6500 skrivare
 • hur man kan skicka ett fax från ett Officejet 6500 trådlös
 • hur du ställer in korseld
 • hur man installerar en Dell bildskärm
 • specifikationer för USRobotics 0766 modem