Dator > sätt att uppnå snabbare dataöverföring

 • sätt att uppnå snabbare dataöverföring


 • Dataöverföring mellan anslutna enheter kan vara tidskrävande på grund av långsamma överföringshastigheter. . Remote dataöverföring över Internet är mer utmanande. Ny teknik och metoder som förekommer för att ge snabbare dataöverföring, såsom USB 3. 0, Bluetooth och FTP-servrar. Dessa tekniker är tillämpliga på olika sätt beroende på olika typer av enheter mellan vilka data överförs.

  USB 3. 0

  USB 3. 0 är en ny USB dataöverföring tekniken förbättras från USB 2. 0 men fortfarande kompatibel med 2,0 enheter. Teoretiskt uppnår USB 3. 0 "SuperSpeed" toppfarter på 5 Gbps i motsats till USB 2. 0 är 480 Mbps. USB 3. 0 kan ge snabbare dataöverföring som USB 3,0 kabel har nio kablar till USB 2. 0 's 5 trådar. Kablarna är inte tjockare än i USB 2. 0-kablar. I USB 2. 0, kräver dataöverföring synkron överföring och uppgifter begärs och sedan skickas, däremot gör USB 3. 0 host controller behöver inte opinionsundersökning USB-enheten när den vill skicka data. Detta förbättrar flödet med hög hastighet asynkrona överföringar.

  Bluetooth-teknik

  Bluetooth-teknik kan två trådlösa enheter nära varandra att överföra data med topphastigheter på 3 Mbps. Det handlar om två gånger snabbare än 3G mobiltelefon. Bluetooth fungerar bra för att överföra filer som är mindre än 10 MB. Bluetooth-enheter måste "hitta" andra Bluetooth-enheten på den inneboende natur kommunikationsprotokoll.

  FileZilla FTP-server

  FTP är mycket snabbare än Windows fildelning med att överföra filer mellan datorer i ett nätverk. Att överföra stora mängder data mellan avlägsna datorer inom eller utanför ett nätverk, inrätta en FileZilla FTP-server är ett effektivt och snabbt sätt. FileZilla Server kan fritt laddas ner från länken i resurserna. För att komma åt och överföra data från FTP-server, måste du ställa upp användare för fjärrdatorer genom att klicka på "Redigera" och sedan "användare", klicka på "Lägg till" och skriva in ett namn för användaren. Du kan också lägga till ett lösenord för användaren. Den fjärrdatorer kan sedan komma åt FTP-servern genom att skriva din server adress i webbläsaren (något som ftp://192. 168. 1. 0).

  YouSendIt

  Anta att du har filer över 10MB att skicka till en fjärranvändare och dessa filer kan inte knytas till e-post. Ett snabbt och bekvämt sätt att ladda upp den till en filöverföring och delning webbplats som YouSendIt. Överföringen och nedladdningshastighet från denna online-tjänst är måttligt snabb och ladda upp gränsen är 100 MB. Som ett alternativ fjärrkontroll dataöverföring sätt är det mycket enkelt och effektivt. Genom att helt enkelt registrera ett konto på sin webbplats kan du börja ladda upp och dela dina filer.


Previous:nothing Next:hur du ställer svart bläck bara på en Epson Photo R200

Relaterade artiklar


 • HP w19e specifikationer
 • hur du tar bort en fläkt från en SONY PCG K37 laptop
 • kompatibel ebooks för Sony Reader
 • hur man fixar Wi-Fi-kortet i en IBM R40
 • Sony Vaio PCG-F480 specifikationer
 • hur man gör en extern batteri för bärbar dator
 • hur du tar bort en processor & kylfläns
 • hur man använder två webbkameror samtidigt på en dator
 • hur man formatera om HP-skrivare
 • hur man bygger ett externt batteri för bärbar dator