Dator > min Dell Latitude C600 startar inte

 • min Dell Latitude C600 startar inte


 • Det finns inget mer frustrerande än att trycka på strömbrytaren på datorn och ingenting händer. Tack och lov, kan du felsöka problemet och ofta kan åtgärda det på egen hand. Skäl att din bärbara dator plötsligt slutar slå på bland annat följande: batteriet kan ha blivit glasburk lös och kan inte göra en anslutning till den bärbara datorn, batteriet kan vara helt slut, batteriet eller nätsladden kan vara trasig eller moderkortet kan har permanent skadad medan datorn var inkopplad under åskväder.

  Kontrollera batteriet Connection


  1
  Stäng skärmen och vänd på laptop uppsidan. nedåt.
  2.
  Skjut batteriets-spärren, ovanför batteriet på nedre högra sidan av den bärbara datorn, till vänster för att lossa batteriet från den bärbara datorn. Ta ut batteriet ur den bärbara datorn.
  3.
  Skjut batteriet i den bärbara datorn och tryck fast den ordentligt på plats för att kontrollera att den är ansluten.
  4.
  Sätt
  laptop rätt sida upp, öppna bildskärmen och tryck sedan på strömbrytaren. Om den bärbara datorn startar, var batteriet helt enkelt lösa och behövde återställas. Om den bärbara datorn fortfarande inte startar, fortsätt till Avsnitt 2.

  Kontrollera batteriets laddning


  1.
  Anslut en elektronisk apparat som du vet fungerar till en mängd olika eluttag tills du hittar en som fungerar, anslut sedan den bärbara nätsladden i vägguttaget och anslut sedan nätsladden till baksidan högra kanten av den bärbara datorn. Också Sätt inte att bärbara dator till ett grenuttag, och se till att alla fläktar och andra elektriska apparater i rummet är avstängda. Lämna den bärbara datorn inkopplad under en timme.
  2.
  Koppla ur nätsladden och öppna den bärbara skärmen.
  3.
  Tryck på strömbrytaren knappen för att slå den bärbara datorn på. Om den bärbara datorn befogenheter, var batteriet laddade; om den bärbara datorn startar inte, fortsätt till Avsnitt 3

  testbatteri och nätsladd


  1
  Stäng skärmen och vänd den bärbara datorn upp och ned. Skjut batteriets-frigöringsspärr, ovanför batteriet på den nedre högra sidan av laptop, åt vänster för att lossa batteriet från den bärbara datorn. Ta ut batteriet ur den bärbara datorn.
  2.
  Vänd laptop rätt sida upp och se till att nätsladden fortfarande är kopplad till den bärbara datorn.
  3.

  Tryck på strömbrytaren. Om den bärbara datorn startar, behöver batteriet bytas ut. Om den bärbara datorn inte startar, behöver sladden bytas ut. Om, efter både batteriet och kabeln har ersatts, den bärbara datorn fortfarande inte startar, är moderkortet troligen trasig och behöver bytas ut.


Previous:nothing Next:att skriva ut på 3,5 x 3,5 foto i en Epson Artisan

Relaterade artiklar


 • hur du uppdaterar BIOS när Windows startar inte
 • hur man hittar en MacBook Pro modellnummer
 • hur man stänger av pekplattan på en D600
 • HP dx5150 MT specifikationer
 • hur knäppa för dubbelsidig utskrift på plats på en HP 6500 skrivare
 • Hur konvertera en intern DVD-brännare till ett externt
 • specifikationer för Foxconn nf4sk8aa moderkort
 • hur du tar bort en 2840 tonerkassett utan ström på
 • Hur man redigerar en Compaq tangentbord startnyckeln att övervintra i XP
 • hur du ändrar behörigheter för en Maxtor extern hårddisk till MacBook Pro