Dator > hur man uppgraderar Dell Studio högtalare

 • hur man uppgraderar Dell Studio högtalare


 • Laptop-högtalare är inte kända för att vara hög kvalitet, lång livslängd enheter. Faktum är att blåsa de ofta ut efter frekvent lång användning. Byte av högtalarna på din Dell Studio bärbara dator kan vara en svår procedur. Du måste ta bort den övre luckan för att komma åt högtalarna och du kan knäcka den bärbara ytterhölje om du inte är försiktig. Du bör kunna få högtalare ersättning laptop online

  Du behöver:. .
  Kryssmejsel
  Pincett.
  Platt skruvmejsel.


  1.
  Stäng av din bärbara dator och koppla loss alla kablar och kringutrustning. Stänger LCD-panelen och placera den bärbara datorn nedåt med framkanten mot dig.
  2.
  Fördela batteriet frigöringsknapparna isär och ta bort batteriet från sitt fack i den övre kanten den bärbara datorn nedre höljet.
  3.
  Ta bort hårdvara locket från centrum av den bärbara undersidan. Detta lock tar upp större delen av botten hölje och är fäst av flera Phillips-skruvar.
  4.
  Leta reda på trådlösa kortet i det nedre högra hörnet av den stora hårdvara facket. Använd en pincett för att koppla de två antennkablarna från kortet. Ta bort enstaka Phillips-skruv säkra kortet på plats. Luta den trådlösa modulen uppåt och ta ut det ur facket.
  5.
  Ta bort alla skruvar från den bärbara datorn botten hölje. Vänd den bärbara datorn över och öppna bildskärmen så långt som möjligt. Använd en platt skruvmejsel att bända upp tangentbordet bezel från den bärbara datorn-ramen är plastkåpan kring tangentbordet.
  6.
  Ta bort de två Phillips-skruvar bakifrån den översta raden på tangentbordet. Placera tangentbordet nedåt på den bärbara datorns handledsstödet område. Koppla den stora flatkabeln som sträcker sig från undersidan av tangentbordet till moderkortet. Ta bort tangentbordet och ställ den åt sidan.
  7.
  Koppla bort alla kablar som sträcker sig från båda sidor av displayen till moderkortet. Ta bort enstaka Phillips-skruv från varje skärm gångjärnet. Ta försiktigt bort LCD-skärm från den bärbara datorn.
  8.
  Koppla bort alla kablar som sträcker sig från den bärbara datorns övre höljet till moderkortet. Ta bort 10 Phillips-skruvarna som fäster den övre höljet till den bärbara datorn basen. Lyft försiktigt hela topp hölje församling från den bärbara datorn. Högtalarna är kopplade till undersidan av den bärbara datorn främsta hölje.
  9.
  Placera den övre höljet nedåt på en plan yta. Leta reda på högtalarna i övre vänstra och högra hörnen på undersidan av höljet. Ta av Phillips-skruvarna från varje högtalare. Dra högtalarkabeln ur de klipp som går längs den övre kanten av den övre höljet församling. Ta bort hela högtalaren församling från höljet församlingen.
  10.
  Upprepa proceduren i omvänd att installera nya högtalare och sätta ihop din Dell Studio bärbara dator.

  Tips och varningar


 • Hänvisa till tillverkarens dokumentation för din bärbara dator för att bestämma modellnumret på dina högtalare för att hjälpa dig när du köper kompatibla ersättare online.

Previous:nothing Next:Inaktivera styrplattan av en Lenovo laptop

Relaterade artiklar


 • Intel t2500 processor Teknisk info
 • hur man får ut mer av HP LJ 2600 toner
 • thinkpad 2647 specs
 • hur man identifierar en AMD x86-processor
 • hur installerar en HP Pavilion dv6700 Bluetooth-modul
 • hur man byter en a1310n batteri för CMOS
 • hur man bygger ett externt batteri för bärbar dator
 • Lägga till en bluetooth till Dell 1530
 • Hur du tar av toppen av en Color LaserJet 2600n
 • hur man installerar hårdvara TV-mottagare i en bärbar dator