Dator > hur man kan övervaka en HP använder IP-skrivare via ett LAN-nätverk

 • hur man kan övervaka en HP använder IP-skrivare via ett LAN-nätverk


 • Förmågan att övervaka skrivare via ett nätverk är en värdefull tillgång för nätverksadministratörer. Genom att ta emot rapporter om statusen för nätverksskrivare, kan en administratör reagera snabbt på frågor innan det anmäldes av ett problem för användarna. Övervakning Hewlett-Packard (HP) skrivare över ett LAN-nätverk kan göras genom att använda HP Easy Printer Care, som är tillgänglig gratis från HP. HP Easy Printer Care kan köras på Windows XP, Windows Vista, Windows 7 och Windows Server 2003.

  Du behöver:
  tvättsprit
  . Hushållspapper.


  1.
  Hämta HP Easy Printer Care (se Resurser). När du uppmanas spara installationsfilen till skrivbordet.
  2.
  Dubbelklicka på HP Easy Printer Care installationsprogrammet för att installera programvaran. Acceptera licensavtalet och klicka på "Nästa" för att fortsätta. Välj en plats att installera programvaran eller acceptera standardnamnet plats och klicka "Installera". HP Easy Printer Care kommer att installeras på datorn.
  3.
  Starta HP Easy Printer Care. Klicka på Windows "Start" och klicka sedan på "Alla program". Välj "Hewlett-Packard" i den visade menyn och klicka sedan på "HP Easy Printer Care. " HP Easy Printer Care-programmet öppnas.
  4.
  Hitta tillgängliga skrivare till din dator. Med HP Easy Printer Care fönster listar de skrivare ansluten till datorn. I "Devices" rutan i HP Easy Printer Care klickar du på "Hitta andra skrivare" för att hitta nätverksskrivare. Välj "General sökning" knappen i "Hitta andra skrivare" fönstret och klicka sedan på "Nästa"-knappen för att söka efter alla HP-skrivare i nätverket.
  5.
  Välj skrivare att övervaka. En lista över tillgängliga HP-skrivare kommer att visas i HP Easy Printer Care fönster. Klicka på skrivare som ska övervakas under "Tillgängliga skrivare" och klicka sedan på högerpilen (>) knappen för att lägga till de skrivare till "Lägg till skrivare" rutan i HP Easy Printer Care fönster. Klicka på "Nästa" för att fortsätta. Den "Alert Inställningar" kommer att visas i HP Easy Printer Care fönstret under "Anpassa inställningar. "
  6.
  Konfigurera registreringen för HP nätverksanslutna skrivare. Klicka på "Inställningar för" i HP Easy Printer Care fönster. Skrivarna valde i steg 5 visas. Klicka på varje skrivare listade man sätter på eller av för enheten, för att konfigurera vilka omständigheter kommer att be en varning och att ställa in hur ofta HP Easy Printer Care kommer opinionsundersökning skrivare för nya registreringar. Klicka på knappen "Spara" för att spara aviseringsmeddelande inställningar. "Anpassa inställningar"-fönstret kommer att dyka upp igen.
  7.
  Lista övervakas skrivare. Klicka på "Avsluta"-knappen i "Anpassa inställningar"-fönstret. Den "Mina HP" visas med en lista över de skrivare som valts ut för kontroll i steg 5. När HP Easy Printer Care upptäcker ett alert tillstånd i någon av dessa skrivare kommer en dialogruta informerar dig av rapporten och den drabbade skrivaren.


Previous:nothing Next:hur man laddar EPSON Smart Panel

Relaterade artiklar


 • hur man ansöker termisk pasta till quad core
 • hur man byter en riktig batteri klocka i en bärbar dator
 • hur man kan kontrollera bläckpatroner på en Lexmark S300
 • hur man återställer chip på en Epson CISS
 • hur man skapar en sql webbtjänst
 • Hur man använder en G-DRIVE Mini med en Mac
 • hur man överklockar ett Micro ATX
 • hur man gör en extern batteri för bärbar dator
 • hur man installerar en Intel lager core 2 duo kylare
 • sätt att uppnå snabbare dataöverföring