Dator > hur man installerar Microsoft OCS

 • hur man installerar Microsoft OCS


 • Microsoft OCS (Office Communications Server) är ett kommunikationsprotokoll server som ger det stöd för snabbmeddelanden, filöverföringar, röst-och videosamtal, och audio, video-och webbkonferenser. Du kan använda det inom organisationer och mellan organisationer. Du kan också konfigurera den för fjärranvändare och användare på partnerorganisationer. Dessutom var OCS utformad för att fungera tillsammans med Microsoft Office-programpaket. Installera Microsoft Office Communications Server kräver några åtgärder för att införa.
  1.
  Logga in på servern där du vill installera Microsoft OCS som administratör. Sätt in Microsoft Office Communications Server installations-CD och låta installationsguiden för att starta. Klicka på "Distribuera Standard Server" och i "Distribuera" Klicka "Kör".
  2.
  Klicka på "Nästa" på "Välkommen till Distribuera Server Wizard" sidan. Klicka på "Jag accepterar villkoren i licensavtalet" på sidan Licensavtal och klicka på "Nästa. "
  3.
  Acceptera standardplatsen eller klicka på" Bläddra "på" Plats för Server filer "för att välja den plats du vill spara installationen. Om du acceptera standardplatsen Klicka på "Nästa".
  4.
  Skriv namnet och lösenordet för det konto du använder för att köra kärnan Microsoft OCS på "Main Service Account för Standard Edition Server" sida . Klicka på "Nästa".
  5.
  Ange namn och lösenord på tjänsten konto du vill använda för att köra audio /video-och webbkonferenser server del av OCS på "Component Service-konto för denna Standard Edition Server "-sidan. Kontrollera att nätet gården FQDN visar din FQDN (Fully Qualified Domain Name) på "Web Farm FQDNs" sida, vilket gör att interna användare möjligheten att ladda ner web-konferens data, distributions-gruppen tillgång och adressbok filer. Ange FQDN som länkar till den externa IP-adressen för omvänd proxy om "yttre webbfarm FQDN" (tillval) sidan om du vill tillåta externa användare få tillgång till Microsoft OCS. Klicka på "Nästa".
  6.
  Acceptera den förvalda kataloger för användare databas och transaktionsbaserade loggfiler på "Plats för databasfiler och klicka på" Nästa. "
  7.
  Granska inställningarna på" redo att distribueras Server "sida, och om du behöver göra några ändringar klickar du på knappen" Tillbaka ". Om du är nöjd med dina inställningar , klicka på "Nästa" för att starta installationen. När installationen är klar markerar du rutan bredvid "Visa loggen när du klickar på Slutför och klicka på" Finish. "Kontrollera att" "visas under" Execution Resultat "-kolumnen i slutet av varje uppgift. Du har nu installerat Microsoft OCS.


Previous:nothing Next:hur man ändrar Toshiba-enheter

Relaterade artiklar


 • den P4C800-E Deluxe specifikationer
 • hur man använder återställningspartitionen i en Acer Extensa 5620
 • problem med ups zebra LP2844
 • hur installerar en HP Pavilion dv6700 Bluetooth-modul
 • Eee PC alternativ
 • Hur man redigerar en Compaq tangentbord startnyckeln att övervintra i XP
 • hur man kan skicka ett fax från ett Officejet 6500 trådlös
 • hur du uppdaterar HP-skrivare
 • IBM ThinkCentre S50 8183 specifikationer
 • server moderkort vs skrivbordet