Dator > Sony Vaio PCG-F480 specifikationer

 • Sony Vaio PCG-F480 specifikationer


 • Sony VAIO PCG-F480 notebook är en Pentium III utrustad Windows 98SE dator. Liksom många Sony VAIO-datorer, har det ett brett utbud av multimedia och anslutningsmöjligheter, till exempel en inbyggd iLINK IEEE1394 interface för direkt anslutning till en digital videokamera. Den har också förmågan att spela upp filmer på den stora färgskärmen.

  Mått

  Med tanke på dess stora 15 tums skärm, är det PCG-F480 relativt små, mätning 12. 8 inches bred, 10,5 inches djup och 2,1 inches bred. Även om det väger 7. 7 pounds när fullt utrustade, kan du ta bort diskettenheten och ersätta den med en "vikt sparare" modul för att minska datorns vikt till 7,3 pounds.

  Video Audio

  Sony designat denna dator med en 15 tums thin film transistor aktiv matris-skärmen som visar den inbyggda 128-bitars grafik acceleratorn 1024 pixel bred och 768 pixlar hög produktion. Det kan också ut sin videosignal över den inbyggda VGA-anslutning och TV-utgång. Sony ger också ljudbearbetning, stereohögtalare, en inbyggd mikrofon monofoniska och input minijack-och utgångar för en mikrofon och hörlurar, respektive.

  Utbyggbarhet Anslutningar

  Två typ II PC-kortplatser kan du lägga till en spektrum av olika enheter, gör som PCG-F480 dubbla USB-portar. Du kan också lägga till en rad äldre enheter till seriell-, parallell och PS /2 portar samt en modemuttag, IEEE1394-anslutning, VGA-port, TV-utgång och ljud ingångar och utgångar. Även om inte en hamn, la Sony IrDA IR-funktionalitet i hastigheter från 115 kilobit per sekund till 4 megabit per sekund till denna Vaio. Slutligen kan du också lägga till en portreplikator som ger dig möjlighet att lämna ett antal enheter som är anslutna i hemma eller på jobbet. Detta portreplikator stöder också Ethernet-nätverk.

  Processor och minne

  Intels Pentium III-processor med batterisparande befogenheter SpeedStep funktionalitet här datorn. Den går på 600 megahertz och har 256 kilobyte integrerat cache. Sony levererar datorn med 64 MB SDRAM som kan byggas ut till så mycket som 256 megabyte.

  Power

  PCG-F480 är inkluderat litiumjonbatteri kan köra datorn så länge som 3 timmar, även om Sony låter dig att ta bort diskettenheten för att lägga till ett andra batteri att fördubbla datorns livslängd. Denna bärbara dator har en 19,5 volt världsmakt kompatibel adapter som ger ut så mycket som 49,5 watt.


Previous:nothing Next:GeForce 9400 specs

Relaterade artiklar


 • specifikationer för emachine ms-7211 moderkort
 • hur man mäter min cpu temp
 • hur man kan bryta ett bios lösenord på en Panasonic CF-28
 • hur man installerar hårddisken i Cooler Master atx fall
 • hur du tar bort en processor & kylfläns
 • hur man Systemåterställning en Portege Toshiba laptop 4010 till fabriken out-of-box inställningar
 • hur man ansluter en T-Mobile BlackBerry 9700 till en bärbar dator
 • hur man installerar en Dell bildskärm
 • hur du monterar en CPU-fläkt
 • hur man demonterar en HP dv9910us fall