Dator > olika märken av bärbara datorer

 • olika märken av bärbara datorer


 • Bärbara datorer dök upp i början av 1980-talet och var en gång prövas av näringslivet. . En bärbar dator är mindre än en PC, väger mindre och kan drivas genom ett nätkontakten eller på ett batteri. Allt detta gör det mycket mångsidig och det självklara valet för en betydande del av datorn marknaden.

  Apple

  Apple MacBook Pro och AirBook erbjuda Mac datorer i ett bärbart paket. Apple var först med "Vad du ser är vad du får" teknik eller WYSIWYG. Mac gör fortfarande det bästa enligt många användare. Mac är mindre sårbara för virusangrepp, särskilt om de väljer att inte köra ett Windows virtuellt skrivbord. Prislappen kan bli större, men många konsumenter håller med det är värt det.

  ASUS två ASUS bärbara datorer användes på rymdstationen Mir. ASUS har valts eftersom de ansvariga för uppdraget ansåg sig ha den bästa lösningen värmeavledning och skulle fungera väl i en nollgravitation miljö, enligt ASUS hemsida. ASUS bärbara datorer erbjuder konsumenterna utökad garanti, Splendid Video Intelligence, en hybrid super motor och Express Gate Internet anslutning.

  Dell

  Michael Dells innovativ idé var att sälja datorsystem direkt till konsumenterna. Dell fokuserar på att ansluta med konsumenterna och ge god kundservice. Dell rapporterar att det är den primära källan för pedagogisk datorer i ett antal länder.  Dell fokuserar på åtta viktiga marknader för sina bärbara datorer. Dessa inkluderar Inspiron, Vostro, Studio, Distance, Spel, mobila arbetsplatser, hem och företag bärbara datorer.

  Gateway

  Gateway är känt för sina innovationer. Enligt Gateway, var företaget först med att erbjuda färgmonitorer som basutrustning, en standard tre års garanti och att undersöka konvergensen av tv med datorn.  Gateway LT dator är ultraportabel, stöder en mängd olika operativsystem och kan erbjuda hela dagen batteri i en tunn paket som väger mindre än 3 pounds och kan kosta mindre än $ 300.

  Hewlett Packard

  HP fokuserar på innovation och mångsidighet i datorn marknad med en utbud av bärbara datorer, bärbara datorer, Tablet PC och netbooks. Bolaget redovisar att dess bärbara datorer erbjuder konsumenterna rätt utrustning för spel teknik, musik, film, multitasking, affärs-och verksamhetsutveckling hem.  HP köpt Compaq 2002 och producerar fortfarande datorer med Compaq namn.

  Lenovo

  Lenovo är en IBM spin-off i Kina. Enligt sin hemsida är det tredje största PC-företag i världen. Lenovo erbjuder ThinkPad och IdeaPad bärbara datorer. Vissa ThinkPad-modeller erbjuder en biometrisk fingeravtrycksläsare som förvandlar din dator på med svepa med fingret. ThinkPad kan användas som en griffeltavla, en bärbar dator eller en multi-touch-skärmen. Deras nya arbetsstation 701ds laptop omfattar en andra skärm och USB3 teknik.  Centrum för Hårt väder forskning använder en Lenovo M90z i sin mobila enheter.

  Samsung

  Samsung är ett koreanskt företag som tillverkar många olika typer av elektroniska produkter. Samsung erbjuder full storlek bärbara datorer och de mindre netbooks. Samsung rekommenderar den bärbara datorn för de som behöver full storlek kapacitet datorprogram i ett bärbart paket.

  Sony

  Sony Corporation är ett japanskt företag som erbjuder kommunikation, informationsteknik, video-och ljudprodukter för hem och företag marknader, enligt bolagets hemsida. Sony erbjuder att anpassa sin VAIO-datorer för att möta specifika och unika behov av sina användare.


Previous:nothing Next:vad skrivare använder en c4195a trumma?

Relaterade artiklar


 • Inaktivera Epson rengöring
 • hur man installerar en Seagate SATA 3,5 interna hd-anslutning på min iMac G5
 • hur man frigöra en iMac
 • hur man får ut mer av HP LJ 2600 toner
 • vista frågor: rätt att dra fönster är långsam
 • Samsung T260 specifikationer
 • hur man gör på skärmen på min HP 6230 skrivbord ljusare
 • HP 7935 specs
 • Compaq Evo 1,7 GHz Pentium 4 specifikationer
 • Hur man testar skiva hastighet