Dator > listor med e-läsare hårdvara

 • listor med e-läsare hårdvara


 • Konkurrens är en starkt gällande i e-läsaren marknaden, och stora varumärken i branschen erbjuda en omfattande mängd olika specifikationer, vilket garanterar att det finns ett val av e-läsare, från grundläggande behörighet nivå modeller till de senaste, avancerade portabel multimedia enheter som innehåller surfa och e-Reader. E-böcker köps online och laddas ner direkt till maskinvaruenhet eller överfört till e-reader via en Mac eller PC.

  IPAD

  Det senaste tillskottet till e-reader marknaden är Apples IPAD. Enheten väger 1,5 u00A3 och det synliga sidstorleken är 9,7 inches. IPAD gör mycket mer än läsa e-böcker, men e-reader program ger tydlig text och teckenstorleken är justerbar. Den iBooks ansökan har ett urval av 15. 000 unika e-böcker att ladda ner, och IPAD stöder tusentals andra titlar från online-återförsäljare, så det är inga problem att få tillgång att läsa material från utomstående källor.

  Kindle

  Amazon lanserade första generationen Kindle i november 2007 och den senaste versionen har inbyggda funktioner för trådlöst nätverk, och inget behov av en dator för att ladda ner innehåll. Mer än 390. 000 e-böcker, tidningar och tidskrifter finns på Amazon webbplats i sin AZW format. Kindle är inte kompatibel med andra e-bok format, men vissa filer som. Txt kan överföras via en USB-anslutning som ska läsas på enheten. PDF-filer kan konverteras genom separat programvara och läsa på samma sätt. Den tredje generationen Kindle, som släpptes i juli 2010, väger 8,7 gram och har en fullt justerbar 6-tums skärm.

  Sony Reader Daily Edition

  Sony Reader Daily Edition har en 7-tums skärm och väger 7. 76 uns. Text kan visas i ett urval av sex storlekar och Sony Reader stöder UPUB, PDF. Txt och Word-format. Den skarpa platt kan du läsa e-böcker vertikalt, horisontellt eller två-till-en-sida som en öppen bok, och 3G trådlös tillgång till Sony Reader Store kan du bläddra bland, köpa och ladda ner på språng.

  Nook

  Barnes och adelsmän "e-läsare, är Nook baserad på Android-plattformen och den första upplagan släpptes i november 2009. The Nook har en 6-tums skärm, väger 12. 7 ounces och har 1. 500 e-böcker åt gången. Ett läst-i-butik Anläggningen erbjuder en timmes fri läsning från någon e-bok i Barnes and Noble katalog, så att du kan provets innehåll innan de köper. E-böcker är hämtade direkt till Nook via 3G trådlösa nätverk utan att behöva använda en dator.


Previous:nothing Next:hur man installerar en AT & T Aspire One SIM-kort

Relaterade artiklar


 • hur du tar bort en processor & kylfläns
 • gateway bevaka frågor
 • hur man gör en extern batteri för bärbar dator
 • hur man använder en Acer 5920 bluetooth
 • Hur konvertera en intern DVD-brännare till ett externt
 • hur man använder USB till seriell-konverterare i Windows
 • problem med moderkortet på en emachine
 • hur du ändrar behörigheter för en Maxtor extern hårddisk till MacBook Pro
 • hur du flyttar en DVR till en dator
 • hur man gör på skärmen på min HP 6230 skrivbord ljusare