Dator > hur man rackmonterad en filserver

 • hur man rackmonterad en filserver


 • Filservrar intar en viktig roll i nästan varje nätinfrastruktur, erbjuda online, direkt tillgång att lagra, hämta och dela filer. Filservrar huset normalt ett stort antal hårddiskar, där det krävs en sval miljö som avsatts speciellt för servrar och nätverksutrustning. Installera filservrar i en fyra-post serverracket inom svalna racket rummet miljön bidrar till datasäkerhet och hårdvara hälsa

  Du behöver:.
  Måttband
  . Fyra inlägget serverracket.
  Kuggskenor med skruvar som utformats speciellt för filservern.
  Rackutrymme för filservern.
  Platt skruvmejsel.
  Stjärnskruvmejsel.


  1.
  Placera måttbandet på ena sidan av det tomma utrymmet i racket som har den valda platsen i rack filservern. Mät tillgängligt utrymme från toppen av server eller anordning ovanför utrymmet till server eller anordning i botten av utrymmet och notera resultaten. Mät front i på filservern från topp till botten och jämför med det tillgängliga utrymmet i serverracket. Om mätningen för det avsedda utrymmet i serverracket är lika med eller mer än mätning av framsidan av filservern och sedan gå vidare till nästa steg. Men om det inte finns tillräckligt utrymme i racket för filservern, ta bort enheter eller på annat sätt göra plats och sedan gå vidare till nästa steg.
  2.
  Ta bort gummifötterna från botten och sidor av filserver. Om gummifötterna fästs med hjälp av ett lim, sedan kil den platt skruvmejsel bladet försiktigt under gummifötterna att lossa gummifötter och sedan försiktigt bort dem från chassit. Om gummifötterna fästs med hjälp av skruvar, använd en stjärnskruvmejsel för att ta bort skruvarna och ta sedan bort gummifötterna.
  3.
  Skilj filen rälsen serverracket från skenan släden genom Tryck på Tab eller knappen i mitten av varje tåg och sedan dra ena änden av skenan bort från den motsatta änden av skenan släden.
  4.
  Placera en skenan på filservern och linje upp skruvhålen med skenan och därefter fast järnväg med de medföljande skruvarna och kontrollera att skruvarna är åtdragna. Upprepa för den andra skenan.
  5.
  Placera en skenan släde på servern rack i utrymmet utsetts för filserver så att släden bit rälsen glida in är vänd mot insidan av racket. Rada upp hålen i släden med hålen i racket. Fäst skenan släden genom att först fästa en skruv till en front inlägget i serverracket, genom framsidan av skenan släden. Fäst och dra åt skruvarna till motsvarande baksidan post i serverracket. Fäst och dra åt alla återstående skruvar på framsidan tjänsten som serverracket. Kontrollera att skruvarna är åtdragna.
  6.
  Lyft filservern och anpassa kuggskenor med släden skenan som är fäst vid serverracket. Skjut servern kuggskenor i slädarna skenan noga för att säkerställa att båda sidor på servern flytta jämnt i slädarna skenan. När kuggskenor träffa flikar eller knappar i mitten av sparkarna skenan, tryck på Tab eller knappen på varje skenan på samma gång och tryck på filservern resten av avståndet i racket.
  7.
  Placera skruvarna i fronten "öron" av kuggskenor och radas upp skruvarna med hålen i fronten tjänsterna i serverracket. Dra åt skruvarna ordentligt.

  Tips och varningar


 • Om filservern är extremt tung och laddad med ett stort utbud av enheter, montera servern så nära botten av serverrack som möjligt.

Previous:nothing Next:hur man återställer & inrätta ett lösenord på en gateway id58 laptop

Relaterade artiklar


 • hur att fylla bläck i bläckpatroner för Epson CX6600
 • specifikationer för ett eMachines m5105
 • vad skrivare använder en c4195a trumma?
 • hur du lägger till fler gigabyte till min dator
 • hur man använder HDMI OUT på bärbar dator till exernal övervaka
 • hur man återställer & inrätta ett lösenord på en gateway id58 laptop
 • Hur man redigerar en Compaq tangentbord startnyckeln att övervintra i XP
 • kompatibel ebooks för Sony Reader
 • hur man bygger ett externt batteri för bärbar dator
 • hur reparera en hårddisk som inte är driver