Dator > hur man kan bryta ett bios lösenord på en Panasonic CF-28

 • hur man kan bryta ett bios lösenord på en Panasonic CF-28


 • Basic Input Output System-BIOS-är en av de viktigaste delarna i datorn. Den innehåller viktiga start-inställningar som innebär att moderkortet för att kommunicera med processorn, RAM och hårddisk. På grund av detta, vissa människor lösenordsskydda sin Panasonic CF-28, förhindrar alla kommer in i Panasonics BIOS och göra ändringar utan rätt lösenord. Men frågor uppstår när användaren glömmer lösenordet eller köper en Panasonic CF-28 med en uppsättning lösenord. Till skillnad från vissa bärbara datorer, BIOS batteriet på Panasonic CF-28 är integrerat i moderkortet, så du kan inte ta bort BIOS batteriet för att återställa systemet.

  ta bort all ström


  1.
  Koppla ur nätsladden från den bärbara datorn uttaget, som du vill förhindra kortslutning. Ta ut batteriet också, och låt den sitta i minst en timme. Du vill all kraft att frigöra sig från maskinen, och det enda sättet att göra detta är genom att ta bort alla strömkällor. Förhoppningsvis denna brist på makt kommer att återställa BIOS till fabriksinställningarna när strömmen är tillbaka.
  2.
  tillbaka batteriet och anslut nätadaptern och tryck på "Power" knappen för att starta den bärbara datorn. När du ser logotypen, tryck på lämplig "F"-knappen för att komma in i BIOS setup. Kontrollera svart skärm prompten på datorn innan den träder fönster för lämpliga "F"-knappen. Uppmaningen kommer säger något liknande "Tryck på F2 för att ange inställning". De flesta datorer använder "F2", men några använder "F12", "F1" eller "Del"-tangenten beroende på märke och modell på datorn. Om datorn har avbrutits och inte tillåter dig att trycka på rätt funktionstangent vid rätt tidpunkt, måste du starta om systemet.
  3.
  Kontrollera BIOS för lösenordsskydd. Om den igen frågar efter lösenord, måste du följa nästa avsnitt för att låsa upp BIOS-lösenord.

  Använd Programuppdatering Verktyg


  1.
  Starta om datorn och trycker på BIOS Setup "F"-knappen för att komma in. Titta på datorn startas svart skärm för att se vad en lämplig "F" tangenten. Denna prompt kommer omedelbart vid start innan datorn går in Windows och kan säga något som "Tryck F2 så att BIOS. " På de flesta datorer är det "F2", men kan också vara "F12", "F1" eller "Del"-tangenten. Tryck på den här knappen kontinuerligt på starten tills BIOS visas. Om du ser Windows-logotypen, har du väntat för länge med att peka på lämpliga "Fn" och kommer att behöva starta om datorn och göra det igen.
  2.
  Skriv ner BIOS tillverkare och version. Titta efter dessa högst upp i BIOS-fönstret. BIOS upplåsning programvara behöver BIOS tillverkarens namn. Avsluta installationen och logga in på Windows på nytt.
  3.
  Ladda ner och installera BIOS-lösenord eliminera programvara såsom PC CMOS Cleaner, cmospwd eller AMI BIOS dekoder. Spara den på ett lättåtkomligt ställe som Desktop. Installera genom att dubbelklicka på den hämtade filen och följa instruktionerna på skärmen för att slutföra installationen. Öppna programmet antingen dubbelklicka på ikonen på skrivbordet eller från "Start" och Program-menyn.
  4.
  Ange BIOS tillverkarens namn när bett om det av ansökan. Räkna med programmet för att ge dig möjlighet lösenord alternativ för BIOS göra. Skriv ner alla möjliga lösenord alternativen och starta om datorn.
  5.
  att starta BIOS Setup genom att trycka på lämplig "F"-knappen visas på den svarta startskärmen när du slår på datorn. Detta kommer vanligtvis att vara "F2" nyckeln, men kan vara något annat "F" tangenten som anges på den svarta skärmen start prompt. Prova varje lösenord alternativ som anges i programmet. När du matar in den rätta du kommer in i BIOS och kan ändra eller avaktivera lösenordet lätt. Glöm inte att spara inställningarna. Du kan även byta lösenord genom att logga in i Windows och kör samma program igen.
  6.
  att starta BIOS Setup genom att trycka på lämplig funktionstangent och prova varje lösenord D Alternativ som anges av programmet. När du matar in den rätta du kommer in i BIOS och kan ändra eller avaktivera lösenordet lätt. Glöm inte att spara inställningarna. Du kan även byta lösenord genom att logga in i Windows och kör samma program igen, vilket gör programmet raderar BIOS-inställningar och återställa dem till standard. När standardvärden är inställda, kan du ändra BIOS-inställningen när som helst genom att ange den ändrade lösenord.


Previous:nothing Next:hur man kan jämföra kreativ ljudkort

Relaterade artiklar


 • hur man kan jämföra kreativ ljudkort
 • skälen för dubbla grafikkort
 • Hur man redigerar en Compaq tangentbord startnyckeln att övervintra i XP
 • hur reparera en HP dv6000 nätsladd
 • vad är en DB25-kabel?
 • hur man kommer åt det lagrade jobbet mappen på HP Designjet 4000
 • hur man gör en CD från Sim City EA Games hemsida
 • hur man identifierar en AMD x86-processor
 • Intel t2500 processor Teknisk info
 • hur man kan återställa ett kommando i SQL