Dator > Studio 15 specifikationer

 • Studio 15 specifikationer


 • Dell grundades 1984 av Michael Dell, som hade en enkel affärsplan: "genom att sälja datorsystem direkt till kunder, kan Dell bättre förstå deras behov och effektivt ge den mest effektiva datorlösningar till möta dessa behov. " Företaget lanserade sin första bärbara dator 1991. Studio 15 är den senaste främja bärbara tekniken.

  Body

  När den är stängd är det Studio 15 bara en tum hög i fronten och en och en halv inches lång i ryggen. Den har ett djup av 10 inches. För bildupplevelsen, Studio 15: s 15,6-tums LED widescreen skärmar i hög upplösning. Den har en 16:9. Dell har arbetat för att göra sin tangentbordslayout bekvämare för användarna. Dell erbjuder nu möjligheten att färgen samordna tangentbordet med utvalda mönster eller har egna accenter på tangenterna. Det finns särskilda funktionstangenter redan på tangentbordet, vilket gör det enkelt att komma åt vissa funktioner på Studio 15 med bara ett klick. Den innehåller en inbyggd 2,0 webbkamera och dubbla digitala mikrofoner. Den levereras också med "biosittning surround-ljud" som är insprängda i ditt liv med en inbyggd subwoofer. Studio 15 väger ca fem och en halv pounds, beroende på de olika alternativen och extrafunktioner som du väljer.

  Brains

  Det finns många alternativ för den inre sammansättningen av din Studio 15. Du kan välja mellan tre olika versioner av Windows 7 för ditt operativsystem. De är Ultimate, Professional eller Home Premium, och de är alla 64 bit. Du kan välja mellan 6 GB och 8 GB minne. Studio 15 använder Intels Core-processorer. Du kan välja mellan 2,53 GHz och 2,4 GHz. Det använder ett integrerat Intel Graphics Media Accelerator för ett grafikkort. Du kan också välja upp till 640 GB hårddisk och antingen en 6-cells eller 9-cellsbatteri. Den 9-cells ger dig cirka två och en halv timme mer batteritid.

  Extras

  Dell ger kunderna möjlighet att göra sin laptop unika genom att erbjuda ett antal statister. När det gäller själva utseendet på din bärbara dator, kan kunderna välja mellan fem olika färger eller mer än 200 unika mönster. Studio 15 levereras som standard med en CD /DVD-brännare, men du har möjlighet att lägga till en Blu-ray Disc-spelare. Du kan även uppgradera ditt ljud genom att lägga till Creative Sound Blaster X-Fi MB Software Suite. Studio 15: s Internet-alternativ gör det möjligt för dig att vara online nästan när som helst. Du kan välja mellan en Dell och Intel trådlöst kort. Du kan ha mobilt bredband med AT T, Sprint, eller Verizon.


Previous:nothing Next:ominstallation av drivrutiner för en Radio Shack 26-183 USB Serial controller

Relaterade artiklar


 • hur du ändrar behörigheter för en Maxtor extern hårddisk till MacBook Pro
 • specifikationer för Foxconn nf4sk8aa moderkort
 • HP 751n specifikationer
 • Skillnaderna mellan en billig varumärke & ett dyrt märke dator
 • hur man berättar om skillnaderna mellan USB 2.0 & USB 1.1
 • hp d530 specifikationer
 • moderkort specifikationer för ett C600 laptop
 • hur man hittar serienumret för en PowerBook G4
 • skälen för dubbla grafikkort
 • hur reparera en hårddisk som inte är driver