Dator > Lägga till en tangentbordslayout

 • Lägga till en tangentbordslayout


 • Microsoft Keyboard Layout Creator (MSKLC) kan du skapa ditt eget tangentbord eller redigera en befintlig layout. Du kan utveckla ett tangentbord för ett språk Microsoft inte i sig stöder eller så kan du skapa en personlig layout för att passa din maskinskrivning beteende.  Efter att ha skapat en ny layout, du . kan lägga det virtuella tangentbordet via Kontrollpanelen och öppna den från Språkfältet
  1.
  Hämta Microsoft Keyboard Layout Creator från Microsoft Download Center. Ladda ner och installera. NET + 1,0 eller 1,1 Framework.
  2.
  Installera MSKLC till din dator. Starta verktyget från "Start"-menyn eller skrivbordet.
  3.
  Välj en överlåtas nyckel från tangentbordet på skärmen (använd legenden längst ned i ansökan att lokalisera överlåtas nycklar). Ange i fältet karaktären att tilldela till den angivna nyckeln.
  4.
  Klicka på "Alla" för att ytterligare definiera de åtgärder av de viktigaste. Ange ett tecken i den andra, tredje och fjärde fält för att ändra beteendet hos de viktigaste när kommandot tangenter du trycker kommando knappar såsom "Shift", "Ctrl" och "Alt".
  5.

  Klicka på "OK". Upprepa stegen för varje tangent på det virtuella tangentbordet. Välj "Project" från huvudmenyn.
  6.
  Klicka på "Testa knappsatslayouten. " Skriv in det tomma fältet för att testa prestanda i det nya tangentbordet. Klicka på "Ok". Välj "Egenskaper" från "Project"-menyn.
  7.
  Namn tangentbordslayout och ange en beskrivning. Välj ett tangentbord språk från rullgardinsmenyn. Kontrollera valfria inställningar. Klicka på "Ok".
  8.
  Klicka på "File". Klicka på "Spara källa fil som. " Välj en plats att spara projektet. Döp filen. Klicka på "Spara".
  9.
  Klicka på "Projekt". Klicka på "Bygg DLL och Setup paket. " MSKLC kommer att skapa en DLL och installera filen för det virtuella tangentbordet. Klicka på "Ja" för att öppna katalogen.
  10.
  Dubbelklicka på installationsprogrammet för att ladda nya tangentbordslayout till datorn. Klicka på "Start". Klicka på "Kontrollpanelen".
  11.
  Skriv "Språk" i sökfältet. Välj "Byt tangentbord eller andra Inmatningsmetoder" från resultaten. Klicka på "Tangentbord och språk. " Klicka på "Ändra Tangentbord. " Klicka på "Lägg till".
  12.
  Bläddra till och utöka ditt inmatningsspråk och välj sedan ditt tangentbord från alternativen. Klicka på "OK" för att lägga tangentbordet till din inmatning språk.
  13.
  Klicka på "OK" för att spara dina inställningar. Klicka på "OK" för att avsluta "Region och språk". Du kan nu få tillgång till nya tangentbordet från språkfältet.

  tips och varningar


 • Microsoft Keyboard Layout Creator är kompatibel med Windows 2000, Windows XP, Windows Server 2003, Windows Vista och Windows 7. I anvisningarna i den här artikeln hänvisas till Windows 7.

Previous:nothing Next:min ASUS moderkort får ingen ström

Relaterade artiklar


 • hur du ändrar behörigheter för en Maxtor extern hårddisk till MacBook Pro
 • hårddisk uppgraderingar för HP Pavilion xt928
 • vista frågor: rätt att dra fönster är långsam
 • Toshiba Satellite 1135-S125: uppgraderingsinstruktioner
 • processorkärna typer
 • Samsung T260 specifikationer
 • HP Officejet 9130 utskriftsproblem
 • hur du tar bort en processor & kylfläns
 • Compaq Evo 1,7 GHz Pentium 4 specifikationer
 • hur man uppgraderar en form moderkort faktor BTX