Dator > DET BÄSTA 20 "monitorer

 • DET BÄSTA 20 "monitorer


 • datorskärmar har utvecklats från klumpiga katodstrålerör till högteknologiska virtuella skärmar för persondatorer (PC)-system. Displayen storlek, upplösning, färger och många andra funktioner och egenskaper har förbättrats avsevärt i dagens skärmar. Flera tekniker, till exempel flytande kristaller (LCD) och plasma är populära val för bildskärmar. Många av de bästa monitorer är klassade enligt deras möjligheter och funktioner som granskas av myndigheten webbplatser och enskilda datoranvändare. För att uppleva det mesta av en datorskärm, måste användaren installera en high-end grafikkort som kan producera högkvalitativ videoutgång.

  Dell UltraSharp 2007FP

  Dell UltraSharp 2007FP är en 20-tums LCD-bildskärm som stödjer upp till 1600x1200 pixlar och 16-millisekunder svarstiden. Det producerar överlägsen kvalitet videoutgång. Monitorn stödjer DVI och VGA-ingång och den har en inbyggd USB-port, audio jack och löstagbara högtalare. Förutom utmärkta manövrerbarhet lutning, vridning, rotation och höjd kapacitet justering är det också monteras på väggen. Användare kan anpassa bildkvalitet med Dells grundliga justeringsmöjligheter.

  Viewsonic VX2025WM

  Denna 20-tums LCD-bredbildsskärm från Viewsonic kan visa upp till 1680x1054 pixlars upplösning. Dess videosvar är bara åtta millisekunder, vilket gör det möjligt att visa digitala HD-filmer utan oskärpa. Monitorn stödjer Digital Visual Interface (DVI) och Video Graphics Array (VGA)-anslutning för digital och analog ingång, respektive. Viewsonic VX2025WM är tunn, och hela 20 inches av dess dimensioner kan visas skärmen. Den har även en inbyggd högtalare. Den levereras i en svart-silver finish och är kompatibel med både PC och Mac. Det ger flexibilitet för visning i olika synvinklar både horisontellt och vertikalt.

  HP 2009M

  Hewlett-Packard LCD-skärm ger utmärkt visuell produktion för bilder, videor och datorspel i sin 20-tumsskärm. Skärmen har en antireflexbehandling, vilket förbättrar skärmen läsbarhet. Dess upplösning på 1600x900 pixlar och video svarsfrekvens på fem millisekunder gör den idealisk för att visa HD-videomaterial. Den stöder både DVI och VGA anslutningar. Den har en inbyggd högtalare och en ljudingång linje. Det kan dock inte vara så flexibel som andra när det gäller manöverförmåga på skärmen.

  LG Flatron W2053TQ

  W2053TQ widescreen LCD monitor från LG är en miljövänlig monitor grund av dess låga wattal krav och inbyggda energibesparande alternativ. När det gäller visning utskriftskvalitet, producerar fantastiska bilder och kan visa HD-video utan problem vid maximal upplösning på 1600x900 och video svarsfrekvens på två millisekunder. Den har både DVI och VGA-signal ingångsportar. Användarna att hitta sin ergonomiska funktioner och beröringskänsliga kontroller skärmen vara dess nackdelar.


Previous:nothing Next:hur man kan påskynda en Mac G3 OS 10.4

Relaterade artiklar


 • vista frågor: rätt att dra fönster är långsam
 • olika märken av bärbara datorer
 • hur man Systemåterställning en Portege Toshiba laptop 4010 till fabriken out-of-box inställningar
 • hur man använder HDMI OUT på bärbar dator till exernal övervaka
 • vad är en hdd caddie?
 • hur man kan kontrollera en Lexmark skrivhuvud
 • Hur får man en hd ur en Compaq Presario SR2000
 • hur man åsidosätta den låga status nivå bläck på en Canon-skrivare
 • hur att fylla bläck i bläckpatroner för Epson CX6600
 • jämföra quadro grafikkort