Dator > hur man installerar en 10,5 "PC netbook

 • hur man installerar en 10,5 "PC netbook


 • Öppna lådan, dra ut inplastat innehåll, och du har en ny netbook-dator med en 10,5 tums skärm. Det är lätt, redo att ladda och kör med det förinstallerade operativsystemet. Så snart Road Warrior mjukvara är laddad, det ska vara helt klar att använda. Programvaran CD och DVD ingår för installationen, förutom det finns ingen media enheten i netbook. Det tar några extra steg för att installera programvaran med ett hemnätverk eller ett av tre olika bärbara enheter

  Du behöver:.
  Att installera program från ett hemnätverk.
  Trådlösa eller trådbundna Internet-router eller nätverk router.
  För att installera programvara utan ett nätverk, använd någon av följande:.
  USB-minne med mer än 5 gigabyte kapacitet.
  Extern hårddisk med USB sladd.
  Extern DVD-enhet med USB-sladd.

  använder hemnätverket


  1.
  Sätt upp ett hemnätverk, om inte redan bedriver en. Med Windows 7, öppna "Kontrollpanelen" och dubbelklicka på "Nätverks-och delningscenter". Följ steg-för-steg instruktioner i guiden Konfigurera nätverk. Starta om netbook när frågade, och den nya datorn automatiskt ska ansluta till nätverket. Logga in med användarnamn och lösenord om det krävs.
  2.
  Öppna "Computer" från Start-menyn på huvudnätet datorn, oftast hemmet skrivbordet och högerklicka på DVD eller CD medieenhet. Från menyn, välj "Dela med" och flytta musen till flyout menyn. Om namnet som tilldelats netbook visas på flyout menyn, välj netbook. Om inte, välj "Avancerad delning. . . "
  3.
  Välj fliken" Delning "på Media Drive Properties fönstret och klicka på" Advanced Sharing . . . "knappen. Kryssa i" Dela ut den här mappen "rutan på Avancerat Dela fönstret. Tilldela ett namn till Drive. Windows standard enhetsbeteckningen från värddatorn. Tilldela ett namn hjälper till att hitta enheten på datorer anslutna till nätverket. Klicka på "Lägg till". Det nya namnet kommer att visas i "Dela namn:" rullgardinsmenyn efter att ha klickat på "Apply" knappen
  4
  Klicka på "Behörigheter"-knappen. . . Välj den grupp eller användarnamn som ska delas. Vanligtvis är den enda som visar är "Alla", om inte en HomeGroup nätverk bildades. Under "Tillåt"-kolumnen, kontrollera "Full Control" rutan. Klicka på "OK" till "Behörigheter" fönstret "Avancerade Sharing"-fönstret, och "Media Drive" egenskaper fönstret. Frekvensomriktaren är nu läsbara från netbook och funktioner som om det byggdes på den bärbara datorn.
  5.
  Öppna Utforskaren i netbook och välj "datorn". Frekvensomriktaren ska visa med den tilldelade namn. Om inte, klicka på "Map Network Drive" från kommandofältet i Utforskaren. Välj någon enhetsbokstav i listrutan, utom A, B, C, D, eller någon annan enhetsbeteckning som visar i Explorer fönstret. Kontrollera "Återanslut vid inloggning" låda. Klicka på "Bläddra . . . " . . Knapp
  6
  Välj det media bilresa från "Bläddra efter mapp" fönstret under Mappar-representeras av "Nätverk" och "datorn" på vilken den är belägen. Det kommer vara införd av tilldelade namn. Klicka på "OK". Medierna Frekvensomriktaren är nu ansluten till netbook, som om det fysiskt var installerade i datorn.
  7.
  Sätt i CD-eller DVD i media enheten. Öppna enhet från Utforskaren på netbook, dubbelklicka på "Setup. exe" och installera programvaran efter förlagets instruktionerna på skärmen

  Portable Media. -Minne, extern hårddisk eller extern Media Drive


  1.
  Anslut USB-minne till datorn med en medieenhet utnyttja möjligheten minne. Sätt programvaran set-up disk i enheten och kopiera hela hårddisken från media enhet till USB-minne. Anslut USB-minne till en USB-port på netbook, öppna Utforskaren och dubbelklicka på "Setup. exe" för att installera. Den minne fungerar som CD eller DVD.
  2.
  Anslut den externa hårddisken till datorn med en medieenhet, om du använder externa hårddisken metoden köra installationen. Skapa en mapp på den externa hårddisken med namnet på den programvara som ska installeras. Kopiera programvaran installera DVD eller CD-skiva i den här mappen. Fäst den externa hårddisken till netbook. Använd Utforskaren, bläddra till "Setup. exe" i den nya programvaran mappen och dubbelklicka. Programvaran ska installera normalt.
  3.
  Anslut den externa media köra till netbook, om du använder den externa enheten teknik. Sätt i set-up program diskett i media enheten och installera normalt. Om programvaran har ett "autorun" funktionen, startas det automatiskt. Annars använder "Kör"-kommandot från Windows "Start-menyn" och bläddra till filen "Setup. exe" på disken. Dubbelklicka och installera normalt.

  tips och varningar


 • nätinstallation säkerställer förmågan att överföra filer till och från netbook, och andra datorer i nätverket.
 • Nätverket installation låter netbook att använda hemma skrivare utan direkt skrivare anslutningar.
 • I vissa fall, programvara förlag dölja upphovsrättsligt skydd koder på disken, vilket gör det omöjligt att installera efter att ha kopierat innehållet till en extern hårddisk eller USB-minne.

Previous:nothing Next:Intel t2500 processor Teknisk info

Relaterade artiklar


 • hur man byter en Intermec 3600 skrivhuvud
 • hur man använder HDMI OUT på bärbar dator till exernal övervaka
 • hur man gör en startdiskett dmg
 • Network Attached Storage protokoll
 • specifikationer för emachine ms-7211 moderkort
 • hur man identifierar en AMD x86-processor
 • hur man startar upp en USB-lagringsenhet
 • hur man gör en extern batteri för bärbar dator
 • hur man stänger av pekplattan på en D600
 • hur man använder två webbkameror samtidigt på en dator