Dator > hur man Systemåterställning en Portege Toshiba laptop 4010 till fabriken out-of-box inställningar

 • hur man Systemåterställning en Portege Toshiba laptop 4010 till fabriken out-of-box inställningar


 • Om din Toshiba Portege 4010 laptop uppvisar problem på grund av virus, spionprogram eller skadlig kod som utför en systemåterställning kommer sannolikt att bidra. Återställa Portege 4010 ursprungliga inställningarna och ursprungliga installationen huvudsak återgår den bärbara datorn till det läge det var i när du köpte den. Men medan en systemåterställning kan du reparera alla typer av programvara-relaterade problem, den förstör också all information på hårddisken. Därför säkerhetskopiera alla dina viktiga datafiler innan du återställer din Toshiba Portege.

  Du behöver:
  Toshiba återställnings-cd/dvd (valfritt)

  Återställa Portege 4010 från Recovery hårddiskpartition


  1
  Stäng av Toshiba Portege 4010 laptop. Anslut nätadaptern.
  2.
  Tryck och håll "F11" knappen på tangentbordet 4. 010 medan du trycker på strömbrytaren. Fortsätt att hålla "F11" nedtryckt tills Toshiba Recovery Wizard visas.
  3.
  Använd nedpilen för att navigera till "Återvinning av Factory Default programvara", och väljer sedan Tryck på "Enter". Flytta till markören till "återgå till att out-of-box stat" alternativet och tryck på "Enter".
  4.
  Följ anvisningarna på skärmen noggrant för att återställa operativsystem och programvara på Portege 4010. Återställningen verktyg installerar programvara som ändrar inställningar på Portege 4010. Tryck på valfri tangent för att starta om Portege 4010 laptop när återställningen verktyget uppmanar dig att göra det.

  Återställ Portege 4010 Använda återställnings-cd/dvd


  1.
  Logga ut av Windows, sedan stänga av 4010 laptop.
  2.
  Power den bärbara datorn igen, sätt sedan in den första räddnings-CD i CD /DVD-enhet så snart 4010 börjar att starta upp. Se till att du sätter in skivan innan Windows startar för att starta eller behöver du för att driva maskinen och försök igen.
  3.
  Tryck på "F12" nyckeln så snart du ser Toshiba logotypskärm. Efter uppstartsflaggorna menyn visas, välj den CD /DVD alternativet och tryck på "Enter".
  4.
  Klicka på "Återvinning av Factory Default-programvaran" på återvinning menyskärmen sedan Klicka på knappen "Nästa" eller tryck på "Enter".
  5.
  Klicka på "återgå till att out-of-box stat" återhämtning, klicka sedan på "Återställ" knappen eller tryck på "Enter".
  6.
  Tryck på valfri tangent för att starta om Portege 4010 när du uppmanas att göra det.

  tips och varningar


 • inte Försök att återställa Portege 4010 utan nätadaptern är ansluten till den bärbara datorn. Om batteriet dör under återhämtningsprocessen, en uppgång eller strömavbrott kan korrumpera återställningspartitionen på hårddisken.

Previous:nothing Next:Network Attached Storage protokoll

Relaterade artiklar


 • moderkort specifikationer för ett C600 laptop
 • Skillnaderna mellan en billig varumärke & ett dyrt märke dator
 • HP 7935 specs
 • Apple Combo-enhet specifikationer
 • hur du uppdaterar en drivrutin för Lexmark 2500 skrivare
 • hur man uppgraderar en form moderkort faktor BTX
 • hur man överklockar extrema processorer quad core
 • WMV till DVD för TV
 • Vad händer när en DDR2 sätts i stället för ett DDR1?
 • hur man rengör munstyckena på en Epson 3800