Dator > skälen för dubbla grafikkort

 • skälen för dubbla grafikkort


 • Dubbla grafikkort låta PC-spelare för att förbättra resultatet av sina datorer när man kör 3D-spel. Dubbla grafikkort system ökar bildfrekvensen av spelen, vilket möjliggör smidigare spel. Dessa system gör det också möjligt för användare att köra sina spel på högsta inställningarna, vilket möjliggör högkvalitativa visuella inställningar. Fördelen av spelare att kunna spela sina spel på stora skärmar med hög upplösning, hög visuella inställningar kvalitet och hög frame-rates gör dubbla grafikkort systemen är mycket önskvärt.

  Prestanda

  Dubbla grafikkort inställningar dramatiskt öka prestandan på en dator när man kör en 3D-spel. I vissa fall kan en dubbel övervaka systemets dubbla även de bildfrekvensen jämfört med en enda kort setup. I de flesta fall kommer en dubbel grafikkort setup tillåter användaren att uppleva en mer enhetlig spelupplevelse. Färre dramatiska nedgångar i bildfrekvensen kommer att märkas, som vanligen uppträder under intensiva delar av spel. Som ett resultat kommer spelet spelupplevelse vara roligare.

  Högre bildkvalitet Inställningar

  Med en dubbel grafikkort installationen, är det möjligt att köra med högsta möjliga bildkvalitet inställningar i spel du spelar. Du kan oftast vända upp detaljerna inställningarna på högsta möjliga nivå. En dubbel grafikkort setup kan du också köra spel på skärmar med mycket stor upplösning: till exempel, har en 30-tums bildskärm en upplösning på 2560 x 1600. Ett spel att visas den upplösning med inställningarna på hög kommer att se mycket bättre än samma spel körs på en mindre monitor med samma grafikkort.

  Alternativ

  Gamers har idag två alternativ i dubbla inställningar grafikkort: de kan välja mellan AMD: s CrossFire-system och Nvidias SLI-system. Oavsett vilken inställning har valts, spelare kommer att behöva köpa antingen en AMD moderkort eller ett Nvidia moderkort som stödjer dubbla grafikkort, samt två identiska kort video från företaget som producerade moderkortet. Med andra ord, om du köper en AMD moderkort måste du använda AMD grafikkort, eller också med ett Nvidia-system.


Previous:nothing Next:problem med moderkortet på en emachine

Relaterade artiklar


 • hur du lägger till fler gigabyte till min dator
 • hur man installerar en Seagate SATA 3,5 interna hd-anslutning på min iMac G5
 • problem med moderkortet på en emachine
 • skälen för dubbla grafikkort
 • specifikationer för Foxconn nf4sk8aa moderkort