Dator > standardsystem utrustning för Dell Inspiron 1000

 • standardsystem utrustning för Dell Inspiron 1000


 • Dell Inspiron 1000 bärbar dator har utformats för hem och mobil användning. Inspiron 1000 var den första av Dells bärbara datorer för att rikta den lilla användaren hemmakontor och var konfigurerad med Windows XP Home Edition med WordPerfect Office Suite 12 programvaror paketerade i systemet. Det var den första bärbara datorn att innehålla online återvinning program som är integrerade i operativsystemet

  hårddisk

  Inspiron 1000 bärbara datorer var konfigurerade med grundläggande ATA /IDE-hårddiskar, som varierade från 40 till 80 gigabyte. De läste gånger på dessa hårda tider var mycket effektiv, från 3 ms till 5 ms. ATA /IDE-hårddiskar är kända för sekventiell läsning av uppgifter som innebär att data läses från enheten med en onboard-fil köra index.

  Celeron-processor

  Inspiron 1000 består av en Celeron-processor som börjar på 2,20 GHz med en side bus konfiguration av upp till 440Mhz att flytta data in och ut processorn. Denna extra "buss" skapades för trådlösa och mobila användning och fungerar som en extra "CPU" chip utan att ha dubbla processorer närvarande. CPU-chip kan uppgraderas till en 2,8 GHz-chip för mer processorkraft.

  Trådlös anslutning

  Inspiron 1000 anteckningsböcker var den sista serien av Dells bärbara datorer för att ha den trådlösa funktionen klassificeras som "frivilligt". Om du vill inkludera den trådlösa komponenten på datorn var du tvungen att ange funktionen i din beställning. Inspiron 1000 trådlös teknik som används på 802. 11 b /g standard för åtkomst trådlöst nätverk konfigurationer.

  10/100 Base T Ethernet

  10/100 Base T Ethernet-nätverk är inbyggda i Dell Inspiron 1000. Systemet har en standard R45 domkraft och fungerar bäst i ett nätverk konfigureras för 100Mbps. Om du funderar på att konfigurera ett hemnätverk med Inspiron 1000, bör du se till att du har kategori 5-kabel och en router /Ethernet-hubb som stödjer 10/100 Base T-konfiguration.

  Övriga enheter

  Den tidigare Inspiron notebookserie var konfigurerade med USB-diskettenhet, 24X CD-DVD-ROM, 256 MB RAM ombord och 56k-modem uppringd funktioner. Systemet vikt var 6,2 kg. och några av kretsarna på moderkortet som används traditionella små transistorer. LCD-displayen för Inspiron 1000 mätt vid 14,1 inches med en XGA bostad på huvudkortet, som ger grafiska kapacitet på 32 megabyte med kapacitet för en Informationen på skärmen med upp till 1024 X 768.


Previous:Hur nederlag jag musmattan på en bärbar dator när du använder en extern mus? Next:hur reparera en död laptop batteri

Relaterade artiklar


 • hur man minimerar riskerna för förlorad data resulterar i behovet av dataräddning
 • hur du kopierar ett program i ett hopp eller flash-enhet
 • hur man byter Dell Latitude nyckel
 • hur man håller den datorn virus fri
 • hur man programmerar en flash-enhet
 • hur du vill visa digitala kopior
 • hur du ställer LCD-bildkvalitet
 • steg-för-steg-instruktioner om hur du formaterar hd i Windows Millennium
 • hur du tar bort en profil som lagras på en dator
 • hur man använder en eSATA-enhet