Dator > hur man köper en konsol

 • hur man köper en konsol


 • En KVM-konsol har traditionellt varit ett mycket kraftfullt verktyg för att möjliggöra en systemadministratör för att kontrollera flera datorer samtidigt. Med spridningen av persondatorer, många hemanvändare har nu samma behov. Vissa kanske undrar med program som Remote Desktop i Windows eller VNC, finns det ett behov av en KVM-konsol. Svaret är att programvaran kan ta över några av de traditionella funktionerna hos en KVM-konsol, men det fortfarande återstår några skäl att använda KVM-konsol. Konsoler spara pengar på kringutrustning och det är mer energieffektivt att driva en bildskärm. De har också unika förmågor som att kunna stänga av och lägga till kringutrustning som joysticks. Slutligen KVM konsoler ge användarna möjlighet att spela spel eller titta på video. Men det finns många funktionella skillnader mellan KVM konsolerna och de kostnader som kan variera från tiotals dollar till tiotusentals. Här är några tips om du är i marknaden för en ny konsol för att få den bästa lösningen för dina behov
  1
  Bestäm hur många datorer du behöver kontroll. KVM-konsoler kan normalt hantera 2, 4, 8 och 16 datorer. Ju fler datorer som en konsol kan kontrollera, desto dyrare är den. Överväga att köpa den mest kontroller du har råd tillmötesgående för framtida tillväxt.
  2.
  Bestäm om du behöver IP eller vanliga analoga KVM-konsol. IP KVM-konsoler kan fjärrstyra datorer från många fötter för att många miles away. IP KVM konsoler arbete genom att översätta signalerna från periferienheter till IP-paket som färdas genom ett nätverk till den andra delen av konsolen. Konsolen i andra änden översätter signalerna från IP-paket till den väntande mus, tangentbord, hyllor video etc. IP KVM erbjuder stor flexibilitet i var du vill placera datorer, men de kommer på en mycket högre kostnad.
  3.
  KVM konsoler är begränsade av den typ av video-anslutning (DVI, VGA, HDMI) de stöder. Om dina datorer har en blandning av olika typer video, är att köpa det bästa en KVM-konsol med DVI anslutning. Alla videoanslutning typer kan konverteras till DVI-anslutningar med adaptrar.
  4.
  Bestäm om behovet av att kunna distans makt uppåt och nedåt i datorer. Remote Power konsoler tillåter administratörer att lägga ned och starta datorerna på en hårdvara nivå. Detta är mycket användbart om datorerna är mottagliga för kraschar eller behöver läggas ned eller började regelbundet.
  5.
  Avgöra vilken typ av tangentbord och mus adaptrar behövs. Den mest flexibla lösningen är att ha USB-kontakterna som alla anslutningstyper kan omvandlas till USB via adaptrar.
  6.
  Bestäm om behöver extra USB-enheter som kortläsare eller ljud behövs. De extra USB-portar är bra för expansion men inte kommer till en kostnad.


Previous:Hur nederlag jag musmattan på en bärbar dator när du använder en extern mus? Next:hur du uppgraderar dell 2400 minne

Relaterade artiklar


 • hur du kopierar en flash-enhet till en flash-enhet
 • hur till återvinna från hårddiskfel
 • PC vs PC2 minne
 • fördelarna med två datorskärmar
 • hur man byter en gateway laptop täcka
 • hur man skriver ut på skrivbara DVD-skivor
 • hur man redigerar start program på datorn
 • multimedia-PC standarder
 • Hur ljus du upp en laptop tangentbord?
 • hur man använder en digital bildram med en dator