Dator > hur man fixar en hp pavilion bärbar dator

 • hur man fixar en hp pavilion bärbar dator


 • Med HP namn har länge förknippats med stationära datorer, bärbara datorer, skrivare och annan datorutrustning, och paviljongen raden av bärbara datorer är fortfarande används i stor utsträckning både hem och företag. Pavilion bärbara datorer var i allmänhet ganska tillförlitliga, men vissa av de modeller som har drabbats av specifika frågor som du behöver vara medveten om. Vissa modeller var benägna att problem med korrupta grafikdrivrutinerna, så om du är en paviljong ägare som har plötsligt upptäckt att din skärm har återgått till 16 färger, bör du kontrollera status för föraren. Några Pavilion bärbara datorer var också benägna att problem med nätverk förare --- en plötslig förlust av nätverk eller Internet-anslutningen skulle peka på detta problem
  1.
  Tänk om allt som förändrats sedan den senaste gången din bärbara dator fungerade. Om du installerade en ny maskinvaruenhet eller ett nytt programpaket, som maskin-eller programvara kan orsaka en konflikt.

  Du kan använda "System Restore" verktyg för att ångra de senaste ändringarna genom att klicka på "Start" och välja "Alla program" i menyn. Klicka på "Tillbehör" och sedan "System Tools" och sedan "Systemåterställning". Välj ett datum som var innan du började har problem med din Pavilion laptop.

  Om du inte kan få din bärbara dator för att starta normalt, du kan köra "Systemåterställning" genom att trycka "F8" knappen som du starta upp och välja "Felsäkert läge". När du loggar in här sättet kommer du automatiskt att se alternativet att starta "Systemåterställning" processen.
  2.
  Högerklicka på "Den här datorn" och välj "Egenskaper" från menyn. Detta kommer att öppna upp "System Properties"-menyn.
  3.
  Klicka på fliken "Maskinvara" och sedan på "Enhetshanteraren". Klicka på plustecknet bredvid varje del av maskinvaran.
  4.
  Leta efter några gula frågetecken eller rött utropstecken på listan. Dessa finns indikationer på att hårdvaran inte fungerar normalt. Vissa HP Pavilion modeller har haft problem med korrupta grafikdrivrutinerna och nätverksdrivrutinerna kort, så det är rekommenderat att kontrollera dessa "Enhetshanteraren" delar noga.
  5.
  Högerklicka på fel pjäs av hårdvara och välj "Uppdatera drivrutin" från listan. Detta kommer att tvinga operativsystemet att ladda ner och installera den senaste drivrutinen för att del av maskinvaran. Efter att drivrutinen har installerats, kontrollera att felet varumärket har försvunnit.


Previous:Hur nederlag jag musmattan på en bärbar dator när du använder en extern mus? Next:Vilka är fördelarna med en dockningsstation?

Relaterade artiklar


 • Hur får jag mina hörlurar för att arbeta på min dator?
 • hur man får mer gigahertz för datorn
 • Hur gör jag lågnivåformat ett 8 GB Micro SDHC kort?
 • hur du får ditt nya USB-tangentbord för att arbeta
 • rensar en Autofyll på en MacBook
 • hur man skapar en xp bootbar USB från iso
 • namn på typer av slots på ett moderkort
 • HD 3850 vs 3870
 • hur du tar bort en mac leverans tornkraft
 • tekniken av Kindle