Dator > dubbelkärnig processor fix

 • dubbelkärnig processor fix


 • Den dubbelkärnig processor är en av de mest eftertraktade bitar av teknik idag. Det finns bara ett problem, dock. Några av de datorer utrustade med dual core-processor har kompatibilitetsproblem om processorer och makt ledningssystemet. Microsoft utvecklade en "fix" för XP fråga och en "lösning" för spelfrågorna

  dual-core processor

  En processor är den "mikroprocessor chip", eller CPU (Central Processing Unit), som körs i datorn. En dual-core processor har två separata processorkärnor, inne i en enda processor. Detta gör att dual-core processor att använda likvärdig effekt av två separata processorer inuti en enhet. Den dubbla kärnor använda lite mer energi än en vanlig single-core processor gör. Däremot de kör med bättre hastighet och effektivitet än en single-core. Endast servrar som används med dubbla kärnor på en gång, men nu, mest stationära datorer och bärbara datorer använder dem. Alla XP-datorer med processorer med dubbla kärnor bör ha minst Service Pack 2 installerat för att undvika dessa problem med ACPI (Advanced Configuration and Power Interface) processor stater prestanda, som "viloläge" eller "Stand-by. "

  Processor Problem

  Enligt Microsoft Knowledgebase artikelnummer 896. 256 (KB896256), vissa dual-core utrustade datorer med" Advanced Configuration and Power Interface (ACPI) processorprestandatillstånd kräver Microsoft Windows XP Service Pack 2 ( SP2) "att optimera datorerna Detta beror på datorer utan att uppdateringen kommer att få problem till exempel. " oväntat beteende "eller" minskad prestanda "Detta problem gäller för följande Windows-operativsystem. Microsoft Windows Server 2003, Standard x64 Edition och Enterprise x64 Edition, Windows XP Home Edition och Professional, båda med Service Pack 2, och med Windows XP Tablet PC Edition 2005. Detta problem berör också Windows XP x64 Edition datorer med en dual-core processor som används för spel ändamål. Den XP x64 dator som används på en vanlig dag-för dag fungerar alldeles utmärkt och har inga problem med inkompatibilitet.

  Processor Fix

  Ansök uppdateringen som rekommenderas av Microsoft. Ladda ner den från Knowledge Base-artikeln och spara den på skrivbordet. Dubbelklicka på ikonen för att köra uppdateringen. Klicka på knappen "Tillåt" när dialogen öppnas frågar om det är en betrodd utgivare. Klicka på "Kör" knappen "för att öppna" InstallShield Wizard. "Låt Wizard för att köra och avsluta installationen. När du är klar klickar du på knappen" Slutför "för att stänga guiden och automatiskt starta om datorn. Du är klar när datorn startas om som vanligt.

  Fix för Gamers

  Komplett följande punkter, en efter en, och till slut den som löser problemet. Ladda ner och installera alla senaste uppdateringar för alla spel från utgivarens respektive webbplatser. Change Power Management systemet om uppdateringar inte fungerar. Klicka på "Start" och sedan "Kör" och i rutan som öppnas, skriv "powercfg. CPL "utan citattecken, klicka sedan på" OK ". När" Power Management "öppnas, välj någon annan makt system än det som heter" Minimala energisparfunktioner. "Minimal Power Management alternativ kan orsaka problem med spel dator prestanda. Besök AMD. com eller Intel. com, beroende på den modell som används av processorn, för att hämta och installera de senaste drivrutinerna för processorn. Besök tillverkarens webbplats för ditt moderkort för att hämta och installera de senaste drivrutinerna för moderkortet. Kontakta tillverkaren av moderkortet på hur man uppdaterar BIOS, eftersom gör fel kan göra datorn oanvändbar och oanvändbar. Om allt annat misslyckas, kontakta spelutgivarens support eller tekniska problem webbsida för ytterligare hjälp.


Previous:Hur nederlag jag musmattan på en bärbar dator när du använder en extern mus? Next:hur du slår på datorn högtalare

Relaterade artiklar


 • två typer av anordningar dator lagring
 • hur man rengör ett grafikkort
 • hur man byter en Mitsubishi se2u fjärrkontroll
 • hur man fixar min PS2-anslutningar på min dator
 • hur man uppgraderar Mac OS X till en leopard utan en DVD-enhet
 • Hur rengör jag min HP-skrivare huvuden?
 • Hur du tar bort ett mellanslag på en HP tangentbord
 • hur man skriver en inf-filen för min blixt driva
 • det bästa sättet att rengöra en klibbig CD-fack
 • hur man gör en grad tecken på en dator