Dator > dataprojektor köpguide

 • dataprojektor köpguide


 • Använda en dator projektor är ett bra sätt att göra presentationer, oavsett om det är på kontoret konferensrum eller borta från kontoret på en mässa. Då tekniken för flytande (LCD) crystal display projektorer förbättrar dessa Office-verktyg blir mer användbart. Och den goda nyheten är priserna också blir mer överkomliga, även för de mer avancerade modeller

  dataprojektor Ljusstyrka

  Köpa en dator projektor med rätt mängd lumen är nyckeln till att kunna få ut det mesta av denna investering. Lumen är måttet på en dator projektorns ljusstyrka. Beroende på rummets storlek och mängden av omgivande ljus i rummet, kan du hitta dator projektorer med olika lumen. För ett mindre, mörklagt konferensrum, du måste ha en projektor med minst 800 lumen. För tydlighetens skull i en stor hörsal med full belysning, är en projektor med 5000 lumen önskvärt. Du kan hitta dator projektorer med en rad olika ljusstyrka mellan dessa två tal. Det viktiga är att veta vad det primära operativsystemet belysning kommer att vara för din dator.

  dataprojektor resolution

  Välj en dator projektor med hög upplösning att ha tydliga, skarpa bilder på skärmen. Upplösningen anger antalet visade pixlar. Hitta en dataprojektor, som kan matcha den högsta upplösning på din dator.

  Med upplösning, måste du också kunna matcha datorns kapacitet ljusstyrka enhetlighet. Även om det kanske inte möjligt att få en exakt matchning, bör du få din dator projektorn upplösning för att matcha datorn med minst 85 procent.

  också räkna med proportioner för din projektor skärm. En 4:3-är standard.

  Övriga datortillbehör Projektorns funktioner

  Välj en dataprojektor som har anslutningskablarna att sköta den riktigt. Den video-och ljudkablar bör vara av högsta kvalitet för bästa bild och ljud.

  nyare modeller av dator projektorer ger trådlös anslutning. Inte bara detta befriar dig från sladdar, men det ger dig även möjlighet Snabb och enkel installation. Eftersom en trådlös dator projektor fungerar från en säker server lägger du ytterligare ett lager av skydd för din dator.

  Välj en modell av dator projektor som har en digital funktion keystone-korrigering. Denna funktion gör att projektorn presentera informationen rakt på skärmen, om projektorn är fyrkantig eller inte. Detta är särskilt användbart med bärbara projektorer.

  En annan funktion som kan hjälpa till med enklare installation är ett zoomobjektiv. En zoom gör att du kan placera din projektor i ett bekvämt läge och inte behöva flytta projektorn till storleken den till skärmen.

  Leta efter en dator projektor med en trådlös mus /fjärrkontroll. Det ger dig friheten att göra din presentation från valfri plats i rummet.


Previous:Hur nederlag jag musmattan på en bärbar dator när du använder en extern mus? Next:Hur låser jag upp datorn tangentbordet?

Relaterade artiklar


 • hur du lägger till språkfilerna till en Windows 7-gateway laptop
 • hur du tar bort en Epson C86-skrivhuvud
 • hur du tar bort en XPS M1530 tangentbord
 • hur bifoga en extern hårddisk
 • hur du ska justera laptop effektlägen
 • hur man väljer offsite data backup-tjänster
 • Hur konvertera batteriet till USB-
 • hur man identifierar ett asus moderkort
 • hur man hittar compaq moderkort reparationer - när kvalitet räknas
 • Hur får jag HDMI Audio att fungera på min ATI 4800-serien grafikkort?