Dator > Top 10 stationära datorer

 • Top 10 stationära datorer


 • För dem som vill köpa en ny dator, det finns ett stort antal beslut att fatta i fråga om att typ, bekvämligheter och andra inneslutningar i maskinen. Om du har beslutat om en stationär dator, har PC World Magazine rankade de 10 bästa stationära persondatorer baserade på den senaste tekniken som ingår i maskinerna.

  CyberPower Gamer Xtreme XT-K

  visserligen inte den snabbaste eller vackraste- letar PC på marknaden tjänade CyperPower Gamer Xtreme XT-K topposition på PC Worlds lista över topp 10 stationära datorer tack vare sin otroliga grafik, flera Anslutningar och mycket minne. Grafiken kapacitet CyberPower Gamer Xtreme XT-K gör den här datorn perfekt för dem som gillar spel över Internet, filmer och annan underhållning på sina datorer.

  Micro Express MicroFlex 92B

  Micro Express MicroFlex 92B näst på PC Världens lista över bästa datorer, tjäna fyra stjärnor av fem i magasinet professionella bedömningar. Jämfört med andra datorer på listan, Micro Express relativt billigt och har en processor som producerar fantastiska anslutning och hastigheter slutförande. PC levereras komplett med ett kraftfullt grafikkort, men PC World rekommenderar att du uppgraderar griparmar minne för optimal användning. Omfattande spel eller stora mängder information, t. ex. ekonomisk information, kan snabbt äta upp minnet.

  Polywell Poly X4800-Extreme

  En av de dyraste skrivbord på PC Worlds lista, den Polywell Poly X4800-Extreme också har en av världens snabbast rinnande kapacitet bland sina konkurrenter. Det höga priset och imponerande prestanda kommer från state-of-the-art hårdvara som gör denna PC extremt kraftfull med bra grafik och minne kombineras till en pc. Priset kan vara värt det om du tänker använda datorn för att dess fulla kraftfulla utsträckning för spel, underhållning eller omfattande minnesanvändning.

  Gateway FX6800-05

  Gateway FX6800-05 också kommer med en hög prislapp , men det är också en av de bästa grafik datorer på PC Worlds lista. Den levereras med en automatisk lagring tillägg för utökat minne och prestanda. Den snabba processorn och höga minne gör denna PC idealisk för de flesta Internet-arbete och underhållning, men PC World gör notera att Gateway FX6800-05 inte spela Blu-ray-skivor, som kan skäras i vissa användare "optimal underhållning paket.

  Xi MTower PCIe Centurion

  Xi MTower PCIe Centurion gjorde tre stjärnor av fem och slutade direkt halvvägs upp PC Worlds topp 10 skrivbord med genomsnittliga prestanda, grafik och minne. Den enda starka observera att denna dator görs med tidningen var tangentbordet, som har underligt medelstora och placerade infoga, ta bort, hem, slut, sida upp och sida ner knappar som kan förvirra snabb typers som är vana vid ett vanligt tangentbord.

  Dell Studio XPS

  Dell Studio XPS slutade på sjätte plats i PC Worlds ranking, tjänar tre stjärnor av fem. Även om systemet har imponerande grafik och hastighet att konkurrera med de datorer överst på listan, konstaterade PC World att dessa spelare och datoranvändare som tenderar att uppgradera och anpassa sina datorer kommer att bli besvikna, eftersom Dell Studio XPS inte erbjuder utrymme inuti för sådana uppgraderingar. Den saknar också lagringskapaciteten i många av sina konkurrenter.

  XI MTower PCIe 965

  XI MTower PCIe 965 poäng på nummer sju på PC Worlds lista på grund av sin föga imponerande grafisk design och exteriör presentation. Men om du letar efter en PC som är inriktad mer mot allmänna utvecklingen (kontrollera e-post, skriva brev eller reguljärt arbete) i motsats till spel och hög nivå underhållning, PCIe 965 kan vara för dig. Den låga lager och grafikkort gjort denna dator besvikelse för spelare och buffs underhållning, men dess hastighet är idealisk för allmän tillgång.

  Polywell Poly X5800i

  Polywell Poly X5800i fungerar som en blixtsnabba dator för åtkomst och förändringar , men har små lager och en låg nivå grafikkort, vilket begränsar dess användbarhet för spel och underhållning. Kostnaden är relativt kör av brukets för många datorer, men med ett antal nedslående faktorer som lagring och grafik, PC World Magazine degraderas den här datorn till åttonde på listan.

  Polywell minibox 780G-9950

  Polywell minibox 780G-9. 950 faller direkt i mellan normal, stor persondatorer och mindre, kompakta datorer som inte tillåter uppgraderingar eller omfattande underhållning användning. Vissa konsumenter kommer att uppskatta de små 9-tums-tall, 11-tums-breda och 14-tums-djup dator design, som passar många platser som ordinarie stationära datorer kommer inte. Dock kommer de som söker en mindre dator svänga förmodligen mot bärbara datorer ändå, och det Polywell minibox inte imponera på PC World med sina föreställningar, släppa den till nionde på listan.

  Lenovo ThinkStation S10

  Enligt PC World är Lenovo ThinkStation utklassade de flesta områden med mindre dyr och skrymmande datorer. Lenovo har en föga imponerande Förvaringspaket, grafikkort och makt, vilket gör det till botten av listan över 10 från PC World.


Previous:Hur nederlag jag musmattan på en bärbar dator när du använder en extern mus? Next:fan vs fläktlös grafikkort

Relaterade artiklar


 • hur man använder en eSATA-enhet
 • hur man kan bli av en autorun på min memory stick
 • delar av en robotarm
 • hur man kan formatera ett Memory Stick med ntfs
 • hur man sätter en ikon på en flash-enhet
 • hur man byter en intern laptop DVD-brännare
 • hur man byter ett internt modem med ett externt modem
 • hur man kan förbättra videobilden med webbkamera
 • Hur du använder laptop ClipArt hemma
 • hur du ansluter en skrivare med hjälp av en parallell docka Kensington Notebook