Dator > Hur man laddar ner låtar från en Mac Pro till en iPod

 • Hur man laddar ner låtar från en Mac Pro till en iPod


 • Om du kan minnas spela in album och åtta-track band, inser du nog hur mycket den digitala tidsåldern har revolutionerat musikuppspelning. I centrum för denna revolution är iPod, en bärbar MP3-spelare som låter dig bära en stor del av ditt musikbibliotek, om inte det hela, med dig överallt. Även om det finns några olika sätt att få din musik till din iPod, de är alla ganska smärtfritt

  Du behöver:. .
  Ipod
  MacBook Pro med installerat iTunes.
  USB-kabeln.


  1.
  Starta datorn och öppna iTunes programvara. De viktigaste gränssnittet ger dig med tre huvudavsnitt. Det finns en bar på toppen som har uppspelning, ett skyltfönster och ett sökfält. Direkt under detta är det största fönstret, som innehåller ditt musikbibliotek. Den visar titel, artist, album och andra låten information. Längst till vänster är ett navigationssystem fönster som låter dig växla bibliotek (säga, från musik till video), visa externa enheter och organisera dina spellistor.
  2.
  Koppla in din iPod med USB-kabeln. På några få sekunder det skulle visa sig i fönstret till vänster under "enheter" som en ikon på iPod.
  3.
  Vill placera en låt från biblioteket på din dator för att iPod, klicka på den låt du vill och håll. Sen drar du den från biblioteket fönstret till ikonen för din iPod. Ett plus symbol visas över iPod. Släpp musknappen. En pil som roterar i en cirkel visas bredvid iPod så att du vet att låten är överförs.
  4.
  att överföra flera låtar, klicka för att markera de spår du vill. Håll sedan "uF8FF" tangenten och klicka på de andra låtarna du vill ha. De kommer alla att bli markerad. Dra och släpp något av de utvalda låtarna. De kommer alla överföring till iPod. Om alla låtar är grupperade tillsammans i biblioteket, kan du välja den första håll "Shift" och klicka på den sista. Detta kommer att lyfta fram och gör att du kan dra och släppa alla låtarna på en gång.
  5.
  Att placera all musik på din iPod, kontrollera först att den har tillräckligt med utrymme. Titta på längst ner i iTunes-fönstret. I centrum kommer det att visa hur mycket minne dina låtar tar upp. Sedan markerar du din iPod och välja "Musik"-fliken. Din iPod är tillgängliga minnet visas på nedre delen av fönstret. Om din iPod har tillräckligt med ledigt utrymme, klicka på "Synkronisera musik" rutan och klicka på "Sync" i det nedre högra hörnet. Detta kommer att radera all musik på din iPod och ersätta den med biblioteket på din dator (se referens 1).

  Tips och varningar


 • alltid klicka på pilen till höger på iPod-ikonen och vänta på att försvinna från enheten fönstret innan du kopplar bort USB-kabeln.

Previous:Hur nederlag jag musmattan på en bärbar dator när du använder en extern mus? Next:hur man avgör om min dator har en inbyggd trådlös adapter





Relaterade artiklar


 • hur du tar bort en CD-spelare från en dator
 • multimedia-PC standarder
 • hur man ökar mic produktionen i Vista
 • hur man fixar min Asus laptop nyckel
 • hur du tar bort batterispärren locket på en Compaq V2000
 • Hur man laddar ner information från en flash-enhet till en dator
 • hur man raderar en disk Zip-enhet
 • hur man ansluter 4 IDE-enheter till en port
 • hur du tar bort tangentbordet i en MacBook
 • hur man identifierar en plats dator expansion