Dator > Hur går jag trådlöst med min Toshiba Satellite laptop?

 • Hur går jag trådlöst med min Toshiba Satellite laptop?


 • En satellit är en bärbar dator från Toshiba namn som är kopplad till många olika Toshiba modeller. Medan satelliter finns tillgängliga med olika skärmstorlekar och specifikationer, de flesta har Wi-Fi trådlöst Internet-teknik inbyggd. En adapter kan läggas till om en äldre Satellit inte redan har Wi-Fi. Annars finns några grundläggande steg att ta för att slå på trådlös kapacitet i en Toshiba Satellite bärbar dator

  Du behöver:.
  Toshiba Satellite laptop
  . USB Wi-Fi-adapter.


  1.
  Kontrollera om din Toshiba har inbyggda Wi-Fi. Öppna Start-menyn i det nedre vänstra hörnet av skrivbordet. Välj "Control Panel" och välj "Prestanda och underhåll. " Klicka på ikonen "System" och klicka på fliken "Maskinvara" i fönstret Systemegenskaper. Klicka på "Enhetshanteraren"-knappen. Klicka på plustecknet bredvid "Nätverkskort". Leta efter en enhet som har "Wireless" eller "WLAN" i namnet. Om du ser denna enhet som finns, så har du inbyggt trådlöst.
  2.
  Sätt på den trådlösa genom att hålla ner "Fn"-tangenten på tangentbordet och sedan trycka "F8" överst på tangentbordet. Tryck på denna kombination tills fönstret visar att Wi-Fi är på. Vissa Toshibas bärbara datorer har en omkopplare på vänster sida av bärbar dator som kommer att vända Wi-Fi på. Många Toshiba Satelliter har en LED-lampan på höger framkant anteckningsbok som kommer att slås på när Wi-Fi är på.
  3.
  Klicka på Start-menyn i det nedre vänstra hörnet av skrivbordet. Välj "Mina nätverksplatser" och klicka på "Visa nätverksanslutningar" i menyn till vänster i fönstret. Dubbelklicka på "Trådlös nätverksanslutning" ikonen. Då öppnas ett fönster som listar tillgängliga trådlösa nätverk. Klicka på namnet på det nätverk du vill ansluta till och klicka på "Anslut"-knappen längst ner. Skriv lösenordet om det behövs och ansluta till till nätverket. Öppna en webbläsare för att testa anslutningen.
  4.
  Köp en USB Wi-Fi-adapter om du har en äldre Toshiba Satellite utan inbyggd Wi-Fi. Följ adapterns installationsanvisningar. Detta kan kräva att sätta in installations-CD den bärbara cd-enhet och följa anvisningarna i guiden. Koppla sedan in USB Wi-Fi-adaptern i en ledig USB-port på Satellite. Den bärbara datorn kommer automatiskt att känna av adaptern och installera drivrutinerna. När adaptern är installerad kommer det att fungera som en inbyggd trådlös adapter.

  Tips och varningar


 • Vissa äldre Satelliter kan kanske använda ett PCMCIA Wi -Fi-adapter som ett alternativ till USB. Detta är en tunn rektangulär plats som rymmer en liten adapter-kort.

Previous:Hur nederlag jag musmattan på en bärbar dator när du använder en extern mus? Next:hur man ansluter en HP LaserJet IID till en dator

Relaterade artiklar


 • färgbläckstråle vs laserskrivare för fotografier
 • Hur du tar isär en Alienware laptop
 • hur man fixar min bärbara datorns skärm
 • beskrivning av Intel processorer
 • hur att fotografera ett svagt ljus landskap bättre och på ett bra sätt
 • hur man läser en skrivares linjal
 • Hur får jag att Dell återställa menyn på min Inspiron D500?
 • hur du lägger till ett ljudkort till Dell Dimension 5100c
 • hur du får ditt nya USB-tangentbord för att arbeta
 • Hur får jag HDMI Audio att fungera på min ATI 4800-serien grafikkort?