Dator > Dell Inspiron 8500 modem information

 • Dell Inspiron 8500 modem information


 • Dell Inspiron 8500-modem är ett internt modem som erbjuder en möjlighet för den bärbara datorn att fungera som en telefoni instrument fax eller tillgång till Internet. Mobiltelefoner, kan 56K externa kort användas som en överföring källor via modemport. . . De 8500 Modemet fungerar tillsammans med Windows INF kommunikation filer

  Modem Driver versioner

  8500 Inspiron modem var standard enheten för Windows XP Service Pack 1. Det samtidiga Service Pack-versionerna från Microsoft (Service Pack 2 och Service Pack 3) uppdaterade modemdrivrutiner att fortsätta att kommunicera med telefoni delen av Windows. Windows Vista innehåller de senaste drivrutinerna automatiskt för de 8500 modemet.

  V. 90 och V. 92 Capability

  8. 500 modem insidan av Inspiron stöder två telefoni standarder. Den V. 90-standarden tillåter de 8500 modemet att fungera i två generiska lägen, som är X2 och 56k Flex-läge. Den V. 90 standarden är det snabbaste läget för analog överföring. V. 92-standarden minskar handslag tid (tiden som avsatts för att modemet ska ansluta till ett yttre nät). Det här modemet har också en prioriterad funktion för datapaket flyttar över en viss överföringsvägen. High-end 8500 bärbara datorer är tillverkade med V. 92 teknik.

  Porthastigheten

  Port hastigheten är den högsta hastigheten som ett internt modem kan fungera på utan att förlora dataöverföring information. Inspiron 8500 har en maximal hamn hastighet 115. 000 som mäts baud hastighet. Den V. 90-standarden fungerar effektivt på ett 57k baud hastighet, medan V. 92 standarden är effektiv vid 115k baud hastighet. Det baud hastigheter för de 8500 modemet finns i "Modem" egenskaper i Windows Kontrollpanelen.

  Modem Detection

  Modemet för de 8500 är konfigurerad på fabrik nivå, vilket innebär att när du köper den bärbara datorn är modemet som redan uppe. Om du använder uppringd tjänster, måste du ansluta uppringd profil till modemet profil i Windows Kontrollpanelen. Kontrollpanelen har ett modem "wizard" som hjälper dig att upprätta en anslutning via modem.

  Modem Funktionsfel

  Ett modem kan sluta fungera när som helst. Inspiron 8500 har en återhämtning rutin som omfattar omlastning av modem förare eller lastning dessa drivrutiner till de senaste inkrementell backup. Kontrollera modemet profil med hjälp av manöverpanelen för att se om ett modem finns med i profilen. Om inte, har du möjlighet att installera drivrutinen för modem. Om du använder Windows XP-system, måste du se till att den senaste versionen av XP är samtidig med de senaste modemet egenskaper. De tekniska guide för Dell 8. 500 modemet ligger på Dell Support webbplats.


Previous:Hur nederlag jag musmattan på en bärbar dator när du använder en extern mus? Next:hur du tar bort skrivskydd från en Toshiba flashminne

Relaterade artiklar


 • hur man installerar ett trådlöst nätverkskort på en Mac
 • Hur du sätter en netbook till en ebook-läsare
 • Hur konvertera dynamisk disk till enkel disk
 • Hur man vet om din LCD går dåligt
 • Hur lägger jag till ett Ethernet-kort till min Dell Dimension 4400?
 • hur du installerar minne i en Dells bärbara
 • Hur får jag min MacBook att sluta prata med mig?
 • hur du ansluter datorn till skrivaren med en korsad kabel
 • kan du ansluta en video projektorn till en bärbar mini?
 • hur man kan spara på en extern hårddisk eller USB