Dator > hur man hittar en bärbar dator

 • hur man hittar en bärbar dator


 • Att köpa en bärbar dator eller laptop kan bli en spännande upplevelse, men en konsument borde få information om de olika alternativ som finns tillgängliga på marknaden. En köparens beslut vanligtvis baserat på hans företag eller personliga behov samt vissa krav för hans hobby, som fotografi eller video produktion. Bärbara datorer kan hittas i butiker eller online

  Du behöver:. .
  Internet
  Litteratur om bärbara datorer.


  1.
  Bestäm vad din budget är för den bärbara datorn. Plan för utgifterna mellan $ 500 och $ 2. 000. Skriv ner allt som du kommer att använda datorn, inklusive budgetering, presentationer eller någon bild eller krav video.
  2.
  Titta i de lokala tidningen för några specialerbjudanden på bärbara datorer. Besök butiker i ditt område. Öva på att använda några av demonstrationen modeller som finns utställda. Tänk på styrkor och svagheter av Mac och Windows-baserade bärbara datorer. Skriv ner information om olika processorer, Random Access Memory (RAM), hårddiskens kapacitet, speciella funktioner som en inbyggd kamera eller video, eller DVD-bränning egenskaper. Gör en mental anteckning om priser, skärmstorlek som du gillar bäst på olika bärbara datorer och den typ av tangentbord du föredrar. Prata med kunniga butiksmedarbetare om skillnaderna mellan olika märken och modeller. Ta hem någon litteratur som finns på bärbara datorer.
  3.
  Sök på Internet för olika bärbara datorer. Gå till platser som Dell. com, Hewlettpackard. com, Samsclub. com, Cosco. com. Besök webbplatserna för de återförsäljare som du besökt. Se om de har några ytterligare modeller utom de som visades i butiken. Sök på Google för något rabatterad eller renoverade bärbara datorer. Besök Overstock. com för specialerbjudanden. Gå till Laptoplogic. com och välja olika funktioner och priser. Krafsa ner några anteckningsböcker som intresserar dig. Skriv ner hemsidor din favorit bärbara datorer.
  4.
  Begränsa dina val till två eller tre anteckningsböcker. Fatta ett beslut om vilken storlek anteckningsboken som du vill. Fatta ett slutligt beslut om RAM och hårddisk kapacitet som du behöver. Besök några butiker eller webbplatser igen om det behövs. Titta på USB-portarna på din sista få notebook val. Bestäm vilka bärbara datorer har USB-portar för tjänster som du behöver som MP3-spelare eller digitalkameror. Se till att du väljer rätt grafikkort om du planerar att göra grafik. Bestäm vilken CD /DVD-enheter och funktioner som du gillar bäst.
  5.
  Jämför dina sista få bärbara datorer. Välj den som bäst passar dina behov baserat på alla funktioner och pris.


Previous:Hur nederlag jag musmattan på en bärbar dator när du använder en extern mus? Next:hur du ändrar ett tangentbord på en Toshiba laptop 1415

Relaterade artiklar


 • hur man ansluter 4 IDE-enheter till en port
 • hur att överföra dina data från din gamla PC till en Mac
 • hur man fixar ett kort i en Dell laptop nätsladd wire
 • hur man felsöka ett problem pappersmatning på en HP LaserJet III-skrivare
 • Hur identifiera inget ljud från datorhögtalare
 • hur man rengör lasern rullar skrivare foder
 • hur man använder en mus & tangentbord för två datorer
 • hur du skriver ut från din bärbara dator
 • hur du ansluter kabeln TV till min laptop
 • hur man fixar en Dell-nätadapter