Dator > hur man byter skärmen på en Latitude D610

 • hur man byter skärmen på en Latitude D610


 • Om skärmen på din Dell Latitude D610 laptop är skadad, behöver du inte byta ut hela maskinen. Du kan spara pengar genom att ta bort skadade skärmen från din bärbara dator och ersätta den med en oskadad skärm beställas från Dell. Ta bort den gamla skärmen och ersätta den med en ny skärm är en enkel process, men du bör utföra reparationerna noga eftersom den bärbara komponenter lätt skadas

  Du behöver:.
  Ny laptop skärm
  . Liten Philips skruvmejsel.
  Liten platt skruvmejsel.

  ta bort skärmen


  1.
  Förvandla din bärbara dator och dra ur nätadaptern från datorn. Ta bort alla batterier som kan anslutas till den bärbara datorn. Placera den bärbara datorn på en ren, platt arbetsyta.
  2.
  Öppna skärmen på din bärbara dator till 180 grader och rotera datorn så att styrplattan är närmast kanten av din arbetsyta.
  3.
  Använd platt skruvmejsel för att försiktigt bända den centrala kontrollen täcker från datorn. Den centrala kontrollen täcker är remsan av plast som täcker gångjärnen, strömbrytaren och LED-indikator. Sätt platt skruvmejsel i den lilla skåran på höger sida av kontrollen täcker och arbeta från höger till vänster för att försiktigt bända kåpan från datorn.
  4.
  Ta bort tangentbordet från datorn. Använd kryssmejsel för att ta bort de två skruvarna på toppen av tangentbordet och försiktigt lyfta av tangentbordet till en vertikal position genom att dra den övre kanten mot din kropp. Dra upp den dragfliken att koppla bort tangentbordet flatkabeln från datorn.
  5.
  Ta bort skruven som förbinder displayen kabeln till datorn och använda dra fliken för att koppla bort skärmen från datorn. Skruva loss de fyra skruvarna som fäster skärmen till datorn och lyft av displayen på den bärbara datorn basen.

  Ersätta den skadade Screen


  1.
  Använd platt huvud skruvmejsel för att avlägsna de sex stötfångare av gummi runt kanten på bildskärmsramen. Lossa skruvarna dolda under stötfångare med Phillips-skruvmejsel. Dra försiktigt bildskärmsramen isär för att exponera skärmen under.
  2.
  Dra försiktigt antennkablar ur deras routing klipp på vänster sida av displayen fallet. Skruva loss de fyra skruvarna som håller skärmen i montern. Lyft försiktigt skärmen upp ur montern.
  3.
  Koppla ned Flexkabel kontakten från baksidan av skärmen genom att försiktigt dra i fliken. Koppla upp kontakten bildskärmskabeln genom att dra i kabeln vertikalt ur hållaren. Ställ skadade skärmen åt sidan.
  4.
  Anslut upp kontakten bildskärmskabeln till den nya skärmen. Anslut botten Flexkabel kontakten till den nya skärmen genom att skjuta kontakten på plats. Placera den nya skärmen i montern och fäst det med skruvarna bort i steg 2.
  5.
  Fast antennen kablarna i routing klipp på sidan av montern. Knäpp bezel på plats och fäst den montern med skruvarna bort i steg 1. Byt stötfångare av gummi.

  Sätter på Display


  1.
  Skjut skärmen på plats på den bärbara datorn basen och använda skruvar bort i avsnitt 1, steg 5 för att säkra den till datorn. Anslut displayen kabeln till datorn och fäst det med sin skruv.
  2.
  Anslut tangentbordet band-kabeln i datorn och säkra tangentbord till datorn med hjälp av skruvarna bort i avsnitt 1 , steg 3. Knäpp central kontroll på plats.
  3.
  Anslut datorn och starta maskinen. Datorn upptäcker automatiskt och installerar den nya skärmen.

  Tips och varningar


 • koppla alltid bort datorn innan du utför underhåll på sin hårdvara. Arbeta aldrig på en dator ansluten till en strömkälla.

Previous:Hur nederlag jag musmattan på en bärbar dator när du använder en extern mus? Next:hur man rengör HP-skrivare jets

Relaterade artiklar


 • hur man väljer rätt CD för kopiering
 • hur du uppgraderar minnet på en acer 5315
 • Hur skannar jag handlingar och bifoga dem till hårddisken?
 • hur man tråd en katt 6 nätverkskabel
 • kan du använda bläckstrålepapper i en laserskrivare?
 • fördelarna med två hårddiskar
 • hur du installerar en hårddisk i ett yttre skal
 • hur du kopierar en flash-enhet till en flash-enhet
 • nackdelar med äpple datorer
 • hur man rengör kontakterna batteri för bärbar dator