Dator > hur man byter en laptop tangentbord på en Dell Inspiron 9300

 • hur man byter en laptop tangentbord på en Dell Inspiron 9300


 • CNN rapporterade år 2004 att stationära datorer har mer än 21. 000 bakterier per kvadrattum-över 400 gånger fler bakterier än på våra toalettsitsar. Tangentbordet får vara en av de värsta syndarna på grund av den tid som spenderas röra vid den. Laptop tangentbord är notoriskt svåra att hålla rena, medan rengöring av ytan kan lätt ta bort en nyckel och du kommer sannolikt att hitta en enda röra av hår, damm och andra ONÄMNBARA. Ersättning laptop tangentbord kan visa sig vara ett överlägset alternativ till att ta bort och rengöra under varje knapp. . Tillbaka tangentbordet på din Inspiron 9300 om städning det skulle vara praktiskt möjligt eller om det har slutat fungera

  Du behöver:.
  Platt skruvmejsel
  Phillips skruvmejsel.
  Ersättning Dell Inspiron 9300 tangentbordet.

  bort Inspiron 9300 Keyboard


  1.
  Stäng av datorn helt. Kopplas bort från elnätet och ta bort batteriet
  2
  in en platt skruvmejsel under depressionen på höger sida av plastskydd för den bärbara datorn gångjärn -. . Den långa delen ovanför tangentbordet, inklusive strömknappen. Bänd plast täcka upp försiktigt tills den klickar på sin plats.
  3.
  Ta bort plastkåpan som börjar på höger sida och arbeta dig fram till vänster. Omslaget kommer att dyka flera gånger som det bort. Ta av klädseln kommer att avslöja de två Phillips skruvar som håller tangentbordet på plats.
  4.
  Ta bort fästskruvarna för tangentbordet, lyft sedan tangentbordet bort från den bärbara datorn. Den nedre delen av tangentbordet har flikar som håller botten på plats, flytta tangentbordet uppåt och bort från den bärbara datorn för att ta bort flikar från den bärbara datorn kroppen. När du tar bort tangentbordet församling, ser du kabeln som ansluter tangentbordet till moderkortet i den bärbara datorn. Kabeln har en plastfliken sticker ut av det.
  5.
  Fatta plastfliken och ta försiktigt bort tangentbordskabeln från den bärbara datorn. Laptop kablarna är extremt känslig, dra inte av själva kabeln

  Byta Inspiron 9300 Keyboard


  1
  Skjut kabeln för det nya tangentbordet på kontakten. . den bärbara datorn.
  2.
  Placera tangentbordet istället för laptop kroppen i en lätt diagonal mode, och tryck på flikarna längst ner på tangentbordet församling under den bärbara datorn kroppen.
  3.
  Ligg tangentbordet ner och linje skruvhålen på toppen av församlingen upp med hålen i den bärbara datorn kroppen. Lås fast enheten med skruvarna reserverade tar bort den ursprungliga tangentbordet.
  4.
  Tryck plastkåpan för den bärbara datorn gångjärnet på plats, denna gång arbeta från vänster till höger. Om någon del av skyddet tackar för sig eller inte verkar vara helt ansluten, tryck den försiktigt tills den snäpper på plats.


Previous:Hur nederlag jag musmattan på en bärbar dator när du använder en extern mus? Next:vad är en MSI Wind?

Relaterade artiklar


 • hur du ansluter en Promethean SMART Board
 • Felsökning brännaren hastighet på en dator
 • hur man byter till en spansk tangentbord
 • Hur man testar ett modem motorola kabel
 • hur till vända på förenklade hitta genom Apple Remote Desktop
 • hur man får webbhotell billiga
 • hur man kopierar en diskett till en CD skivenhet
 • tips på laptop tangentbord
 • hur du kontrollerar om RAM fungerar
 • Hur importerar jag en analog video till iLife?