Dator > Hur vet jag om min Compaq är registrerat?

 • Hur vet jag om min Compaq är registrerat?


 • Bestämma om Compaq produkten är registrerad är ibland nödvändigt av olika skäl. Har fått den reparerad under garantin, eller sälja den till någon som sedan kommer att behöva registrera det, är några av anledningarna att ta reda på. Det finns inget sätt att berätta om du har en registrerad produkt genom att bara titta på det, men du kan ta tre steg för att avslöja om produkten är registrerad

  Compaq Fakta

  Compaq är namnet märket på en rad av hemelektronik. De flesta av de enheter som företaget gjort är datorer, IT-tillbehör och andra produkter dator och tillbehör. Hewlett Packard gick samman med Compaq 2002. Sedan dess hanterar HP: s webbplats och HP kundtjänst flesta företag om Compaq-produkter. Klicka på en Compaq länk dirigeras du om till en relevant länk på HPs webbplats.

  Begär produktlistan

  Besök HP webbplatsens FAQ sida, som ligger vid H20366. www2. hp. com/americas/flowPage/default/defaultExperience /sv /faq. do. Klicka på länken "Hur kan jag se alla de produkter som jag registrerat?" Klicka sedan på "Begär Product Listing" länken för att öppna e-post formuläret "HP Registrering Feedback till Webmaster. "Fyll i formuläret med de begärda uppgifterna, inklusive produktens namn och modellnummer samt ditt namn och e-postadress. Du kommer att få ett e-postmeddelande inom en timme ange HP tagit emot din begäran. Om det finns några Compaq eller HP-produkter registrerat i ditt namn kommer en lista att skickas till dig i märke och modell på produkten och datum för registret.

  Ny registrering

  Gör en "Ny registrering" av produkten. Navigera i HP produkt registrering webbsida, om din Compaq är nyare än 2002, genom att besöka H20366. www2. hp. com/americas/flowPage/registration/index. do? utförande=e1s1 cc=US lang=sv. Välj land /språk i rullgardinsmenyn. Välj det huvudsakliga syftet med den produkt du söker genom att kryssa något av följande alternativ: Den "HP" (Compaq) produkt du använder är antingen för personligt bruk, för ett hem affärssystem, för ett företag med färre än nio anställda eller ett företag med mer än 10 anställda. Ange sedan produktens modell namn och nummer, som finns på boxen eller på framsidan och längst ned på själva produkten. Klicka på den gröna knappen "Skicka". På "Registrera din produkt" sida, fyll i all begärd information, inklusive serienummer, inköpsdatum och köpa plats. Också ange din personliga information och kontaktuppgifter. Klicka på den gröna "Slutför registrering" knappen. Om din produkt är redan registrerad, kommer det att berätta för dig så när du klickar på knappen Slutför. Du kan inte registrera en produkt två gånger. Om du äger en Compaq äldre än 2002, kan systemet inte har någon information om just din produkt.

  Kontakta HP Direct

  Kontakta HP Customer Service med alla frågor om registrering av en Compaq produkt genom att ringa (800) 474-6836 för hem och hemmakontor produkter och (800) 334-5144 för produkter business class. HPs har också en Instant Messaging (IM)-system på plats om du föredrar att tala med ett representativt över datorn. Du kan även maila HP med frågor genom att besöka kontaktsidan på Welcome. hp. com /land /oss /sv /wwcontact_us. html och klicka på ditt ursprungsland. I alla samtal med HP, se till att inkludera din personliga information och modellnamn och nummer Compaq produkten i fråga. Medan webbplats har mycket information tillgänglig, det är inte heltäckande och du kanske måste ringa.


Previous:Hur nederlag jag musmattan på en bärbar dator när du använder en extern mus? Next:hur man köper en generisk LaserJet

Relaterade artiklar


 • Hur du manuellt uppdatera firmware på en Power Mac G4
 • konsumenter av att köpa en desktop dator
 • den bästa skannrar för streckbilder
 • hur du uppgraderar minnet i en macbook
 • hur man kan spara på batteriet i en bärbar dator
 • hur man bygger en gateway laptop
 • Inaktivera en spooler delsystem
 • Hur får jag min MacBook att sluta prata med mig?
 • Ta bort en logisk enhet
 • hur du skyddar bläckstråleutskrifter från fingeravtryck