Dator > Hur lägger jag upp min mp3-spelare med en Mac-dator?

 • Hur lägger jag upp min mp3-spelare med en Mac-dator?


 • MP3-spelare kan vara bärbar, men man måste använda en dator för att sätta musik på dem innan de kan tas ut ur huset. Ställa in en MP3-spelare på en Macintosh-dator endast kräver att en synkronisering program som är kompatibelt med den typ av MP3-spelare som kommer att användas. Det finns olika synkroniserar program att använda, beroende på vilken typ av MP3-spelare som är ansluten till din Mac. Ingen av dessa MP3 synkronisering program är komplicerade att använda, och när synkronisering programmet har överfört musik önskade till MP3-spelaren, kan MP3-spelaren tas bort för att lyssna på.

  Du behöver:
  kabel iPod-anslutning
  . USB-kabeln.


  1.
  Fäst en korsad iPod anslutning till lämplig kontakt på Apple MP3-spelare. Anslut den andra änden av iPod anslutningskabel till en USB-port på Mac.

  Ladda ner den kostnadsfria Apple iTunes-programmet till Mac skrivbord för användning med en Apple MP3-spelare (se länken i Resources). Dubbelklicka på symbolen för iTunes när den har helt hämtat. Följ menyn anvisningarna för att installera iTunes-programmet på Mac hårddisk.

  Dubbelklicka på iTunes programmets ikon på skrivbordet för att starta den. Vänta tills ikonen för Apple MP3-spelare visas i programmets vänstra kolumnen. Dra de låtar du vill lägga på Apple MP3-spelaren från Mac-hårddisken i det övre vänstra hörnet i iTunes-programmet för att förvandla dem till standard MP3-format.

  Klicka på "Musik" fliken högst upp i iTunes-programmet. Välj låtar från listan som presenteras. Tryck på "Sync"-knappen längst ner i iTunes-programmet. Högerklicka på ikonen för Apple MP3-spelare och välj "Mata ut" när synkroniseringen är klar. Koppla bort kabeln iPod-anslutning från Apple MP3-spelare och från en USB-port på Mac.
  2.
  Ladda ner en MP3 synkronisering program till Mac skrivbord för användning med icke-Apple MP3-spelare , som MediaMonkey synkronisering programmet (se länk i Resources). Dubbelklicka på MP3-synkronisering programmets ikon när den har helt hämtat. Följ menyn anvisningarna för att installera MP3 synkroniserar program på Mac hårddisk. Dubbelklicka på MP3-synkronisering programmets ikon på skrivbordet för att starta den.

  Fäst ena änden av en USB-kabel till en mp3-spelare och den andra änden till USB-porten på Mac. Vänta tills ikonen för den icke-Apple MP3-spelare visas i MP3-synkronisering programmet "enheter" kolumnen. Klicka en gång på ikonen för den icke-Apple MP3-spelare. Dra de låtar du vill lägga på de icke-Apple MP3-spelare i mitten kolumnen i MP3-synkronisering programmet.

  Tryck på "Transfer" eller "Kopiera"-knappen på MP3-synkronisering programmet för att kopiera låtar från Mac hårddisk på icke-Apple MP3-spelare. Avsluta MP3 synkroniserar programmet när låtarna har kopierats. Dra ikonen för den icke-Apple MP3-spelare till papperskorgen. Koppla bort USB-kabeln från icke-Apple MP3-spelare och från en USB-port på Mac.
  3.
  Kör Windows emulator på Mac. Hämta Microsoft Zune synkronisering programvara till skrivbordet för användning med Zune MP3-spelare (se länken i Resources). Dubbelklicka på Zune synkroniserar programmet ikon när den har helt hämtat. Följ menyn anvisningarna för att installera Zune-programmet synkroniserar program på Mac hårddisk. Starta om Windows emulator.

  Fäst ena änden av en USB-kabel till Zune MP3-spelare och den andra änden till USB-porten på Mac. Kör Zune mjukvaran. Vänta tills ikonen för Zune MP3-spelare till visas i den vänstra sidan av Zune-programvaran. Klicka en gång på ikonen för den Zune MP3-spelaren.


  Välj "Lägg till" fliken och navigera i fönstret som visas till den låt du vill överföra till Zune. Klicka en gång på låten (håll ner "Shift" tangenten för att välja flera låtar). Klicka på "OK"-knappen för att stänga fönstret.

  Klicka på "Transfer" knappen på Zune programvara för att kopiera låtar från Mac hårddisk på Zune. Avsluta Zune mjukvaran när kopieringen är klar. Avsluta Windows emulator. Koppla bort USB-kabeln från Zune MP3 spelare och från en USB-port på Mac.


  Dra de låtar du vill lägga på de icke-Apple MP3-spelare i mitten kolumnen i MP3-synkronisering programmet. Tryck på "Transfer" eller "Kopiera"-knappen på MP3-synkronisering program för att kopiera låtar från Mac hårddisk på icke-Apple MP3-spelare. Avsluta MP3 synkroniserar programmet när låtarna har kopierats. Dra ikonen för den icke-Apple MP3-spelare till papperskorgen. Koppla bort USB-kabeln från icke-Apple MP3-spelare och i USB-porten på Mac.

  Tips och varningar


 • Prova och har kopieringsskyddade fri musik eftersom detta kan läggas på alla typer av MP3-spelare.
 • Du kan inte använda iTunes synkroniserar programmet med icke-Apple MP3-spelare.

Previous:Hur nederlag jag musmattan på en bärbar dator när du använder en extern mus? Next:Hur tar jag bilder med min HP Pavilion webbkamera med vista?

Relaterade artiklar


 • hur man rengör en trådlös mus
 • hur man installerar en mikrofon headset dator
 • Hur kan jag se min DDR-minne i Windows XP?
 • hur man får två bildskärmar att fungera på en HP desktop
 • hur man konfigurerar en westell 327w modem med en eMac
 • Hur får jag min DVD att spela på min HP-dator?
 • hur man använder en fjärrkontroll för PC
 • Core 2 Duo information
 • felsöker ett modem Ericcson kabel
 • hur man byter ett chip moderkort nätverk