Dator > instruktionsbok för Toshiba

 • instruktionsbok för Toshiba


 • Bärbara datorer är förpackade med instruktionshandboken som ibland får kastas åt sidan eller ens kastas bara för att upptäcka senare att det faktiskt innehåller användbar information om din utrustning. Du kan spåra många av dessa användare guider på Internet för visning, nedladdning och kanske några som inte ingick med din bärbar dator från Toshiba <. h2> Manualer När underhåll av din bärbara dator, är det alltid en god idé att ha en manual tillgänglig för att du inte orsakar mer skada än nytta. Om du har avyttrats eller tappat bort din bruksanvisning för din Toshiba laptop, hitta en ersättare innan mixtra med din maskin eller att lära sig och utnyttja fler funktioner. En bra strategi för att lokalisera försvunna användarhandböcker är att börja med din bärbara dator tillverkaren.

  Toshibas webbplats har bruksanvisningar på alla sina bärbara modeller. Dessa handböcker finns tillgängliga för att visa och ladda ned som en Portable Document File (PDF). Utöver dessa användarhandböcker, också visa ytterligare guider för kända tjänster som är specifika för den modell av din bärbara dator samt detaljerade specifikationer. Oavsett om din Toshiba laptop är ny eller gammal, hittar du information om den direkt från Toshiba.

  Eserviceinfo. com tillhandahåller service manualer utöver användarhandböcker. Dessa guider hjälper dig att utföra rutinmässiga service på din Toshiba laptop. Det finns även scheman och andra guider finns för olika Toshiba laptop modeller som erbjuder ytterligare information om din utrustning.

  IrisVista. com erbjuder guider om hur man tar isär din Toshiba laptop. Denna information är särskilt användbart om du behöver byta en komponent på din bärbara dator, till exempel tangentbord eller skärm. Med hjälp av en guide hjälper dig plocka isär din utrustning utan att skada ömtåliga bitar i processen. Kom ihåg att ta isär din bärbar dator från Toshiba kommer att ogiltigförklara alla giltiga garantier du har på din utrustning.

  Bärbara datorer är uppbyggda av hundratals små delar, så med hjälp av en guide, du har en bättre chans att återmontering din utrustning ordentligt. En felaktigt monterad laptop kommer att resultera i utrustning som inte fungerar, kommer inte att fungera eller skadas under användning på grund av missriktad delar.


Previous:Hur nederlag jag musmattan på en bärbar dator när du använder en extern mus? Next:Hur slutar jag min laptop från att gå i viloläge?

Relaterade artiklar


 • hur du ansluter min vga bärbara dator till en TV-skärm
 • hur man kopplar högtalarkablarna från en bärbar dator moderkort
 • Hur konvertera dynamisk disk till enkel disk
 • hur man undviker data recovery på din dator
 • Hur lägger jag till en spelning RAM till en Sony laptop?
 • Hur gör jag för att hämta data från min externa hårddisk?
 • data katastrofåterställning information
 • Hur berätta om en e-postadress är giltig?
 • Hur läser jag ett SD / MMC på min laptop?
 • hur du skannar dokument med färg i Windows XP eller Vista