Dator > hur man ändrar till ett grafikkort från integrerad grafik

 • hur man ändrar till ett grafikkort från integrerad grafik


 • Många datorer köps med integrerad grafik inbyggd i moderkortet. Integrerad grafik blir mer kraftfulla hela tiden, men ett dedikerat grafikkort är mycket kraftfullare än grafik integrerat med moderkortet, enligt Microsofts webbplats. För att få mer kraft och prestanda från din dator, uppgradera till ett dedikerat grafikkort. För att byta till ett grafikkort från integrerad grafik, helt enkelt installera din nya grafikkort

  Du behöver:. .
  Skruvmejsel
  Driver installationsskivan.


  1.
  Stäng av datorn och ta bort alla kablar från baksidan av datorn tornet. Dra i spaken för strömförsörjningen till avstängt läge om datorns strömförsörjning har en strömbrytare. Tryck på strömbrytaren på den bortkopplade datorn för att frigöra lagrade ladda datorn fortfarande innehar i sin moderkortet.
  2.
  Ta bort skruvarna som håller fast datorns sidopanelen. Det finns vanligtvis två till tre skruvarna som sidopanelen av en dator tornet. Nyare datorer använder ibland tumskruvarna eller spärrar för att hålla sidopanelen på plats.
  3.
  Öppna datorns hölje genom att ta bort sidopanelen. Placera datorn på sidan för att ge enkel tillgång till datorns kortplatser som finns på moderkortet. Rör vid metallhölje på datorns strömförsörjning till att jorda dig själv och förhindra statisk elektricitet från att skada ditt system.
  4.
  Rikta ditt grafikkort med moderkortets kortplatsen och tryck fast den ordentligt ner till Sätt i det nya grafikkortet. Säkra din nya grafikkort till baksidan av din dator med en enda dator fall skruv för att hålla den på plats. Anslut grafikkort till datorns strömförsörjning om ditt kort kräver en extern kraftkälla.
  5.
  Tillbaka sidostycket av datorn och dra åt skruvarna som håller sidan av datorväska säker. Bifoga din dator kablar till baksidan av datorlådan och förvandla din dators byta nätaggregat till läge. Dubbelkolla att du har anslutit din bildskärm kabeln till den nyligen installerade grafikkortet. Tryck på strömbrytaren på framsidan av datorn för att starta datorn.
  6.
  Slå på datorskärmen för att se bildskärmen tar emot en signal från det nya grafikkortet. Ditt moderkort kommer automatiskt att upptäcka att ett kort är ansluten till expansion slot, och använda det installerade grafikkortet för video.
  7.
  Sätt in skivan installation av drivrutiner och följ installationsanvisningarna media instruktioner. Om det behövs, starta om datorn för att tillämpa den nya drivrutinen inställningar och konfiguration för ditt grafikkort.

  Tips och varningar


 • alltid installera rätt drivrutiner för ditt grafikkort för att uppnå bästa prestanda.
 • Kontrollera grafikkortets hemsida efter uppdaterade drivrutiner. Har ofta nyare drivrutiner än de förpackats med deras grafikkort.

Previous:Hur nederlag jag musmattan på en bärbar dator när du använder en extern mus? Next:hur man kan kontrollera hur mycket RAM läses i en PC

Relaterade artiklar


 • fördelar och nackdelar med elektroniska register
 • Hur konvertera en startdiskett till CD
 • grafikkort är kompatibla med Windows 7
 • hur man beräknar megabyte till gig
 • förklaring av en dator moderkort elanslutning
 • Inaktivera en spooler delsystem
 • hur du ansluter två bildskärmar till ett grafikkort
 • Du kan installera Windows XP på en extern hårddisk?
 • kan du installera iTunes på externa hårddiskar?
 • hur du ansluter till en lokal skrivaren använder en Anslutning till fjärrskrivbord