Dator > hur du uppgraderar din MacBook Air

 • hur du uppgraderar din MacBook Air


 • Uppgradera en MacBook Air kan du öka mängden lagringsutrymme som erbjuds av hårddisk eller solid state drive (SSD) installerad i datorn. Trots att MacBook Air är inte avsedd att uppgraderas av slutanvändaren, med Random Access Memory (RAM) är fastlödda på moderkortet, är en hårddisk byta möjligt. De toleranser i MacBook Air är mycket små, så ett litet fel i montering orsaka stora problem. Som ett resultat bör du endast försök att uppgradera hårddisken i en MacBook Air om du är bekväm demontering och arbetar på bärbara datorer.

  Du behöver:
  3 mm # 00 stjärnskruvmejsel
  . 5.
  4 mm # 00 stjärnskruvmejsel.
  7.
  9 mm # 00 stjärnskruvmejsel.
  Ersätter hårddisk eller solid state drive.


  1.
  Ta bort skruvarna. De interna delarna av en MacBook Pro kan nås form undersidan av höljet. Botten är hålls på plats av tio skruvar, varav sex 3 mm skruvarna, två 5,4 mm skruvarna, och två 7,9 mm skruvarna.
  2.
  Lyft fallet. När skruvarna tas bort, bör botten av MacBook Air fallet lossnar lätt, med en snabb dra.
  3.
  Koppla tillbehöret hamnar. MacBook Air: s nuvarande hårddisk eller solid state drive sitter på undersidan av bandet som ansluter tillbehöret USB, ljud, kraft och DVI-kontakter. Med botten av den borttagna fallet, dra ut bandet som förbinder dessa tillbehör till moderkortet.
  4.
  Ta bort skruvarna i hårddisken. När tillbehör portarna kopplas form styrelsen, ta bort skruvarna som håller hårddisken ram på plats.
  5.
  Lyft hårddisken ram. Se till att bandet som fäster tillbehöret hamnar är säkert ur vägen. Om banan är klar, kan hårddisken och dess ram lyftas från datorn.
  6.
  Byt hårddisk. Med ramen och hårddisken ur datorn, kan den aktuella enheten vara gled ur ramen och en ny in. Original generationens MacBook Air modeller använder en nolla isättning kraft (ZIF) kontakten, så se till hårddisken eller SSD-enhet du använder har denna typ av kontakt. Modeller tillverkade efter sommaren 2009 har en mer gemensam Serial ATA (SATA) anslutning. Alla MacBook Air hårddiskar eller Solid State-diskar måste vara 1,8 inches bred och 5 mm höga för att passa i ramen.
  7.
  Återmontera MacBook Air. Placera fästet bak i datorn och fästes med hjälp av det borttagna skruvarna. Fäst bandet kontakter för tillbehör hamnar. Byt datorns baksida och fäst det med sin 10 skruvarna. Starta datorn och installera Mac OS X, var noga med att testa funktionalitet.


Previous:Hur nederlag jag musmattan på en bärbar dator när du använder en extern mus? Next:hur man kan öka 3G-bredband nedladdningar

Relaterade artiklar


 • hur isär en dator
 • vad man gör om en bläckpatron inte skriver ut?
 • hur du överför en video från Internet till en flash-enhet
 • Hur får man en dator att känna igen spelet styrenheter för Guitar Hero
 • hur du ändrar din ip-adress i Windows XP
 • hur man byter hårddisk i en Acer laptop
 • hur du aktiverar maximal dataöverföringshastighet möjligt
 • hur man bygger och installera en dator
 • hur du aktiverar korseld på ASUS moderkort hårkors
 • hur får man fråga isär på en Mac quad core?