Dator > hur du överför information från en Motorola RAZR till en Mac

 • hur du överför information från en Motorola RAZR till en Mac


 • Även nyare smarta telefoner har sedan upstaged Motorolas RAZR telefon cell upprätthåller det fortfarande ett starkt efter, trots Motorolas impopulära beslut att upphöra under 2007. Det är dock utformningen av den ursprungliga 2005-modellen fortfarande anses vara den mest ikoniska Motorola-telefon, även om dess skärm är liten och dess funktionalitet är begränsad. RAZR förmåga (en gång betraktades som banbrytande) idag betraktas som något primitivt, eftersom det endast har möjlighet att spara kontakter, bilder, vissa ringsignaler och online-funktionalitet (även online-åtkomst kräver ett abonnemang på en trådlös tjänst).

  Du behöver:
  Bluetooth-utrustad Mac


  1
  Aktivera din Mac Bluetooth. . . Starta "Systeminställningar" från under äpple i det övre vänstra hörnet av skärmen och klicka på Bluetooth-ikonen. Klicka på följande rutorna, "On", "identifierbar" och "Visa Bluetooth-status i menyraden"
  2
  Klicka på telefonens center-knappen och navigera (med hjälp av pilarna. . på hjulet) till "Inställningar"-ikonen och klickar på mitten knappen för att markera den och öppna den. Välj "Connection" från listan Inställningar och öppna den. Klicka på "Bluetooth-länk" och tryck på "Välj"-knappen (övre vänstra knappen med prick på den) för att konfigurera Bluetooth-inställningar. Rulla nedåt i listan och välj "Setup".
  3.
  Konfigurera val att inrätta RAZR av Bluetooth i denna skärm. Ställ in "Power" på "På" ange ett namn för telefonen (Joe's RAZR, till exempel) och ange "Bluetooth Lights" på "På". Välj sedan "Tillbaka" och öppna "[Find Me"]. Du kan stänga av telefonen vid det här laget, men bekräftar att det fortfarande är påkopplad.
  4.
  Leta reda på Bluetooth-ikonen (den har samma kantiga "B" som Bluetooth-inställningarna i Systeminställningar Inställningar har) i det övre högra av din Mac skärm. Dra ner menyn och välj "Ställ in Bluetooth-enhet" för att öppna "Bluetooth Inställningsassistent" fönstret.
  5.
  Markera telefonen i listan över enheter i den vänstra kolumnen i fönstret (det kommer att anges med det namn som du skapade i steg 3) genom att klicka på den. Välj sedan "Fortsätt".
  6.
  Öppna din RAZR och välj "Ja" när den ber dig att knyta an till din dator. (Detta är enda gången frasen "Bond" visas). Ange lösenordet som visas som visas på din Mac på din RAZR: s numeriska och välj sedan "Ja. "Du kommer att se på Bluetooth-symbolen blinkar på telefonens display.
  7.
  Befolka fält i" Bluetooth Mobile Phone Setup "-fönstret. (Du kan välja att lämna" Lösenord " och "APN" fält tomma. ) Skriv in ditt admin lösenord på din Mac när du uppmanas och välj "Avsluta" i guiden när du är klar.
  8.
  Välj "Browse Device . . . " från under Bluetooth-ikonen i övre högra hörnet på din Mac skärm. Markera din telefon i listan och välj sedan "Grant" när du ombeds på din RAZR. Du kommer att se filen katalogen på telefonen i "Bluetooth Filöverföring" fönstret. Här kan du dra och släppa filer från din RAZR på din Mac (och vice versa).

  Tips och varningar


 • Kontrollera din Mac har Bluetooth innan du gör något annat.
 • Använd inte din mobiltelefon som en enhet för säkerhetskopiering för någon av dina handlingar.

Previous:Hur nederlag jag musmattan på en bärbar dator när du använder en extern mus? Next:hur man får två tapeter på två moniters

Relaterade artiklar


 • den bästa bärbara verktyg
 • hur till återvinna en kraschad dator
 • hur du tar bort tangentbordet i en MacBook
 • hur man får till BIOS CMOS i en Toshiba Satellite bärbar dator
 • hur man använder HP webbkamera
 • hur man öppnar min e-enhet
 • hur du skriver ut kuvert med Epson
 • hur man reda på om en skrivbar CD är stängd
 • hur man kan kontrollera en dator laptop på flygplatsen
 • Hur konvertera en IDE-disk i en bärbar dator till en SATA-enhet